Δεκέμβριος, ο μήνας των Χριστουγέννων, των παραμυθιών και της ανεμελιάς

2018-12-18 18:49

Αφήγηση παραμυθιών στο στέκι της "Δράσης", το επόμενο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου!

Η Δανειστική Βιβλιοθήκη και Ταινιοθήκη της Κίνησης Δημοτών Βριλησσίων «Δράση για μια Άλλα Πόλη» είναι, πάντα «εν δράσει», έτοιμη για τη γιορτή. Έτσι, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί οργανώνουμε μια παραμυθο-υποδοχή της περιόδου των χριστουγεννιάτικων γιορτών στο στέκι μας, Πίνδου 30 και Μαραθώνος.

Πάρτε, λοιπόν, το παιδάκι σας, το εγγονάκι σας, το ανιψάκι σας ή/και το γειτονάκι σας και ελάτε να μας κάνετε παρέα.

Σας περιμένουμε για να χαζέψουμε μαζί χριστουγεννιάτικα –και όχι μόνο– βιβλία, να πούμε παραμύθια, να γράψουμε γράμματα στον Άγιο Βασίλη και, φυσικά, να διαλέξετε βιβλία και DVD που θα δανειστούν τα παιδιά και εσείς για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Ω, ναι! Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί θα περάσουμε αξέχαστα στο φιλικό χώρο της Δανειστικής Βιβλιοθήκης και Ταινιοθήκης της Δράσης, Πίνδου 30 και Μαραθώνος.

Παραμύθια αφηγείται η Σωτηρούλα Καλιοντζοπούλου, συγγραφέας παιδικών βιβλίων.Μην το χάσετε!


Η πρωτοβουλία μας αυτή είναι το ξεκίνημα μιας σειράς δραστηριοτήτων για παιδιά που θα πραγματοποιούνται στο "στέκι της Δράσης", Πίνδου 30 & Μαραθώνος σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν στην αρχή του επόμενου χρόνου.

 

 

Το Site έχει την άδεια της ΑΕΠΙ.

Τα Μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη – χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com