Daya Wonderland-Έρχεται Για Να Συναρπάσει !

2018-04-26 16:14

logo image

Το Daya είναι το «New Entry» στον χάρτη της Παραλιακής και έρχεται για να συναρπάσει.

Το σημείο? Μοναδικό... Η Θέα? Ανεπανάληπτη... Και η σύνθεση? Θα εντυπωσιάσει.

Το Daya είναι το μαγαζί που όπως όλοι λένε θα κάνει την διαφορά και οι λόγοι είναι πολλοί. Απλό και συνάμα εκκεντρικό decor που νομίζεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο ειδυλλιακό νησί της χώρας μας. Με έντονα Καλοκαιρινά χρώματα και πολλούς διαφορετικούς χώρους καταφέρνοντας να συνδυάσει το ρομαντικό, το ξέφρενο και το παρεΐστικο στοιχείο που όλοι ενίοτε ψάχνουμε σε ένα μαγαζί.


Θα Ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα και Παρασκευή με Κυριακή από τις 17:00, με .. όσο αντέξουμε. Στην αρχή θα μας υποδέχεται με εκλεκτά χαρμάνια καφέ, μπιρίτσα και ελαφριά drinks για να ξεκινήσουμε όμορφα. Στην συνέχεια ο άκρως ακαταμάχητος κατάλογος sushi και ο εκλεπτυσμένος και συνάμα funky κατάλογος των Cocktail θα μας παρουσιάζουν πληθώρα επιλογών για το πώς θα συνεχίσουμε την μέρα μας. 

Από τις 23:00 και μετά σκυτάλη παίρνουν τα θεματικά event του μαγαζιού με μουσικές που θα συναρπάσουν. 

Δευτέρες το «Fargo» θα μας παρασύρει με τα ακαταμάχητα RnB ακούσματα του. Τις Τρίτες το «The Challenge» μας .. προκαλεί να γίνουμε κι εμείς μέλος της τρελής του παρέας σε Trash ρυθμούς. Τις Πέμπτες οι μουρλοί του «Mourlesque» μας υποδέχονται με Mainstream μουσικές. Οι Παρασκευές θα έχουν «Muertos X Overhype» με διάθεση και style Καλοκαιρινό. Τα Σάββατο οι Resident του μαγαζιού Bobito και G. Makrivelios μας καλωσορίζουν στο «Rule». Τέλος το πρόγραμμα κλείνει τις Κυριακές με«Jeune Premier» goes to «Bluebell» με την μοναδικότητα που τους χαρακτηρίζει σε αμιγώς Ελληνικά μονοπάτια.

Από την Παρασκευή 27 Απριλίου και καθημερινά το Daya θα είναι κοντά μας να μας παρασύρει σε ένα ονειρικό Καλοκαίρι...


Λ. Ποσειδώνος 43, Καλαμάκι
☎️6978469080