Cyrillic - Keep Fighting from Sky Eye Entertainment

2020-08-18 11:02

Προσκολλώντας στις καλοκαιρινές δονήσεις το νέο single του Cyrillic - με τίτλο "Keep Fighting." είναι εδώ. Το κομμάτι έχει ήδη 180.000 ροές στο Spotify.

Μετά από αρκετές προηγούμενες κυκλοφορίες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου "You Put Me Down" με την Jova Radevska - η οποία κέρδισε ένα τεράστιο Airplay σε όλη την Ευρώπη, και επίσης υποστηρίχθηκε από πολλούς γνωστούς DJ και οικοδεσπότες.

"Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το" Keep Fighting "είναι ένα τέλειο κομμάτι για τη σεζόν και θα ήταν η κατάλληλη συνέχεια" - εξηγεί ο Bojan Ivanoski, ένας από τους αδελφούς.

Ως ντουέτο, ξεκινούν από το 2014 - όταν ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και συνδύασαν το πάθος και την εμπειρία τους για την ηλεκτρονική μουσική. Με μια αδιαμφισβήτητη προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου τους, αγκαλιάζουν μια αναζωογονητική δημιουργική διαδικασία - γράφοντας τραγούδια από το μηδέν και υπερηφανεύονται για την ικανότητά τους να παράγουν ένα εντελώς οργανικό κομμάτι.

Ως DJs, είναι γνωστοί για το μοναδικό τους στυλ και τα ενεργητικά τους σετ και έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 100 παραστάσεις τον τελευταίο χρόνο - μοιράζοντας σκηνές με καλλιτέχνες όπως Hardwell, Alan Walker, Steve Aoki, Robin Schulz, R3HAB, Sunnery James & Ryan Marciano & Martin Jensen.

Το ντουέτο ανακοινώνει επίσης ένα EP που θα ήταν λίγο διαφορετικό από τον τρέχοντα ήχο τους, εμπλουτισμένο με την παραδοσιακή μουσική της προέλευσής τους, που συνδυάζεται τέλεια με τον σύγχρονο ήχο EDM. Η κυκλοφορία αναμένεται το αργότερο τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.