Χρυσούπολη-Μελίσσια 3-1

2018-03-13 15:31

Τα Μελίσσια παρότι προγήθηκαν στο σκορ με 0-1 δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη νίκη στο εκτός έδρας ματς με την Χρυσούπολη από την οποία ηττήθηκαν με σκορ 3-1.

Προηγήθηκαν τα Μελίσσια του Δημήτρη Μπουγά στο σκορ μόλις στο 8' με φοβερό σουτ που έπιασε ο Ι. Φακής. Στο 18' ο Κατσαρός με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια για την Χρυσούπολη του Βαγγέλη Κότσαλου. Στο 24' ο Παπαυγέρης με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην Χρυσούπολη κάνοντας το 2-1 ενώ πάλι ο Παπαυγέρης στο 63' με κοντινό σουτ αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ έγραψε το τελικό 3-1.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Όντος, Στεργιώτης, Θώμογλου. άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Νίκος Ιωακείμ.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κότσαλος): Ντελής, Βλαχόπουλος, Κωτσιάς, Σαμπαζιώτης(56' Ντούπης), Κατσαρός(29' λ.τ. Στρέμπας), Μασούρης, Αλτσαντζής, Τσίπης, Παπαυγέρης(87' λ.τ. Σφακιωτάκης), Διονάτος, Μπάϊρας(52' Μπογράκος).

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Φ. Παπάζογλου, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος(44' λ.τ. Τσιμπρικίδης), Ντεντόπουλος(72' Φρακούλλι), Στέλλας, Δ. Φακής, Καραπαναγιώτης, Τσουκαλάς, Ζαννίκος, Φακής, Α. Παπάζογλου(25' λ.τ. Σακελλίων, 44' λ.τ. Μουράντ Σαμπέρ).

 

 

πηγή : www.abola.gr