Χρήστος Ορφανόπουλος | Fly With Me | Νέα κυκλοφορία

2023-12-25 02:00

Ως πρώτη επαφή στην ηλικία των 12 ετών, ξεκινούν πειραματισμοι με ένα πλήκτρο Casio. Λίγο αργότερα ενασχόληση και με κιθάρα, με 3-4 ακορντα ενδεικτικά από στενό φίλο -  συμμαθητή του σχολείου.

Αργότερα, στην ηλικία των 20 ετών άρχισε κάποιες λίγες συνθέσεις σε chill out είδος με την απόκτηση του  πλήκτρου - συνθεσάιζερ και κάποιες συνεργασίες μουσικής σύνθεσης όπου δεν εξελίχθηκαν.

Δεν υπήρξαν μουσικές σπουδές, εκτός μισού δανεικού βιβλίου για πρακτική εξάσκηση σε πιάνο - πλήκτρα.

Στην ηλικία των 27 ετών πλέον, ιδρύθηκε το πρώτο σχήμα rock / hard rock όπου εξελίχθηκε αργότερα στους Drunk Notes, αποτέλεσμα της στενής φιλίας με τον drummer γείτονα από το ακριβώς απέναντι σπίτι. Αργότερα,στον δρόμο τους βρέθηκε  πολύ καλός φίλος κιθαρίστας, όπως και πολύ καλός και οικογενειακός φίλος πληκτρας μουσικός. Από την παρέα αυτή πέρασαν αρκετοί καλοί φίλοι και μουσικοί όπου συνεργάστηκαν ως τον τερματισμό του σχήματος το καλοκαίρι του 2019

2 χρόνια αργότερα ,τον Ιανουάριο του 2021 σε ηλικία πλέον 37 ετών, ιδρύθηκε μαζι με την σύζυγο το ακουστικό σχήμα Foggy Forest σε Country Rock ήχο, με διάφορες συμμετοχές και συνεργασίες όπου δραστηριοποιείται ως και σήμερα, με σκοπό διασκευές και δισκογραφία.

Παράλληλα, ξεκίνησε κυκλοφορία προσωπικών μουσικών κομματιών με το πρώτο κομμάτι τον Σεπτέμβριο 2023, Fly With Me, με τη συμμετοχή της συζύγου Βασιλική Κρασσά στα φωνητικά.