Ο Χρήστος Δρούγκας, έχοντας διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στα μουσικά δρώμενα, επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί ιδιαίτερα!
"ΤΡΕΛΕ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ".
Ερωτικό, χορευτικό, δυναμικό και άκρως καλοκαιρινό. Το νέο τραγούδι σε στίχους - μουσική και ενορχήστρωση του ταλαντούχου Χρήστου Δρούγκα κερδίζει τον ακροατή από το πρώτο άκουσμα!
 
Ακούστε το εδώ: https://www.youtube.com/watch? v=mmX5KktBXbM

 
Λίγα λόγια για τον Χρήστο Δρούγκα

Ο Χρήστος Δρούγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Προερχόμενος από μουσική οικογένεια, ασχολήθηκε και ο ίδιος με τη μουσική από πολύ νεαρή ηλικία. Έμαθε να παίζει drums από δέκα ετών, ενώ η πρώτη του επαφή με το τραγούδι ήταν στα δεκαπέντε του.

Ήταν στα σχολικά του χρόνια όταν μαζί με συμμαθητές του δημιούργησαν ένα συγκρότημα το οποίο έκανε αρκετές εμφανίσεις σε μαγαζιά και club στην πόλη της Κατερίνης. Επαγγελματικά ασχολήθηκε με τον χώρο του θεάματος, από άλλη θέση όμως, ως σχεδιαστής και προγραμματιστής φωτισμού. Με αυτή του την ιδιότητα συνεργάστηκε με γνωστούς Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες και ανέλαβε μεγάλες καλλιτεχνικές διοργανώσεις.

Παράλληλα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, το ενδιαφέρον του για την μουσική δεν σταμάτησε. Ήδη στα δεκαέξι του άρχισε να γράφει δικά του τραγούδια.

Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο «Μαζί σου ταξιδεύω» με 12 τραγούδια από τα οποία ξεχώρισε το «Αγάπη είναι» σε δικούς του στίχους και μουσική.

Το 2013 κυκλοφόρησε ένα EP με τίτλο «Ένα σου σημάδι» και 5 τραγούδια τα οποία έγραψε ο ίδιος.

Μετά από μια αρκετά μεγάλη αποχή από τα μουσικά δρώμενα για προσωπικούς λόγους, ο Χρήστος Δρούγκας επιστρέφει και κυκλοφορεί το νέο του single με τίτλο «Τρελέ έρωτά μου» σε στίχους – μουσική και ενορχήστρωση δική του ενώ παράλληλα προετοιμάζει τις εμφανίσεις του για την επόμενη χειμερινή σεζόν.