Χειμώνας 2018-2019: Τα μουσικά σχήματα της Θεσσαλονίκης

2018-10-04 17:20

Η Άννα Βίσση έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να μας τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και την Άννα Βίσση να δίνει τον καλύτερο της εαυτό.
Το Barbarella είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της νυχτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης που κάθε χρόνο προσφέρει μοναδικά προγράμματα και θέαμα.
Όπως και πέρσι έτσι και φέτος Οκτώβριο 2018 ξεκινάει και αναμένεται η φετινή σεζόν να τελειώσει τον Μάιο του 2019.
Το Barbarella έχει κλείσει αρκετά πρόγραμμα για φέτος και αναμένεται να ξεσηκώσει όλους τους τυχερούς που θα βρεθούν στο Barbarella.
Όλες οι πρεμιέρες και οι αλλαγές θα αναφέρονται αρκετές ημέρες πριν στο kratisionline.gr έτσι ώστε να προγραμματίζεται της διακοπές σας στην Θεσσαλονίκη και να απολαύσετε μοναδικές εμφανίσεις και θέαμα.

26 Οκτωβρίου ξεκινάει το σχήμα στο Vogue στην Θεσσαλονίκη και θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο .
Η Νατάσα Θεοδωρίδου υπόσχεται νύχτες γεμάτες διασκέδαση και με ωραίες μελωδίες.
Στο πλάι της θα έχει τον ταλαντούχο Πέτρο Ιακωβίδη και μαζί θα κάνουν και κοινή εμφάνιση με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις .
Το σχήμα ολοκληρώνεται με τον ταλαντούχο Stan που μόλις έχει κυκλοφορήσει την καινούργια του επιτυχία «ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ» που θα πρωτοακουστεί live στο Vogue.

Η Πύλη Α είναι ένα καινούργιο μοντέρνο νυχτερινό κέντρο και έχει γίνει στο σημείο που ήταν η Πύλη Αξιού.
Η ανάγκη για ανακαίνιση της Πύλης Αξιού ήταν αναγκαία μιας και το πιο ιστορικό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι ιδιοκτήτες έχουν ανακαινίσει την Πύλη Αξιού συθέμελα! 'Ετσι ένα καινούργιο κέντρο διασκέδασης η Πύλη Α performance stage έχει πάρει την θέση του. Αναμένετε τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου να περάσουν από την πίστα της Πύλης Α. Για την φετινή σεζόν οι πρώτοι καλλιτέχνες που θα εγκαινιάσουν το καινούργιο νυχτερινό κέντρο είναι η Πάολα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δήμος Αναστασιάδης και οι Goin through

Κρατήσεις & Πληροφορίες:
https://kratisionline.gr/
Τηλέφωνο: 6936971336 (Δωρεάν κλήση Viber και whatsapp)