«Χάσταγκ» | Ζήσης Ρούμπος και Αριστοτέλης Ρήγας έρχονται με full band @ Lunar Space

2021-07-01 00:29

Τι σου ‘χει λείψει περισσότερο; Μια δυνατή παράσταση stand up comedy ή να ακούσεις live μουσική; Θέλεις να γελάσεις ή να ανάψεις αναπτήρα; Μια μοναδική στο είδος της παράσταση δίνει τη λύση.

#Χάσταγκ τέλεια! 

 

Μετά τις sold out εμφανίσεις στο Premise Comedy Club και το χαμό που έκαναν στην Τεχνόπολη, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας σκάνε στο πιο φρέσκο stage της πόλης, στο Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με ανανεωμένο υλικό και την παράσταση «Χάσταγκ», η οποία –για πρώτη φορά– ανεβαίνει με full band επί σκηνής, τους G-Spot Experiment.


Κείμενα Stand up Comedy, ξεκαρδιστικά mash up που ενώνουν Nirvana με Μπίγαλη και Αγγελάκα με Alzheimer, καμένα λογοπαίγνια και μουσικοί αυτοσχεδιασμοί από δύο αγαπημένους κωμικούς με εμπειρία χρόνων στην πλάτη τους. Ο Αριστοτέλης Ρήγας διαπιστώνει πως όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο του αρέσουν τα φαρμακεία, βλέπει κινδύνους παντού, ιδίως στα κινητά τηλέφωνα, και ελπίζει κάποτε να εντοπίσει τους λεκέδες πριν από τη γυναίκα του. Ο Ζήσης Ρούμπος έρχεται να μοιραστεί τα μεγάλα plot twists της ζωής του, από την πρώτη του εμπειρία με γάτα σε οίστρο στο σπίτι μέχρι τη στιγμή που έγινε μπαμπάς, αλλά και την μυθιστορηματική ιστορία του Μάιλο, ενός σκύλου που γεννήθηκε μέσα στη σπίντα και έφτασε να γαυγίζει σαν Χάρλεϋ σε ρελαντί.
 

Για μία και μόνο βραδιά, την Τρίτη 6 Ιουλίου, το «Χάσταγκ έρχεται στο Lunar Space (είσοδος από Πολυκράτους 6). Μην το χάσετε!

 

Σημείωση: Η είσοδος στο Lunar Space πραγματοποιείται από την οδό Πολυκράτους 6 (μέσω ιδιωτικού δρόμου). Για πληρέστερη εικόνα, συμβουλευτείτε τον σχετικό χάρτη.

 

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com