Αβολη ισοπαλία στο Κένταυρος Βριλησσίων- ΠΑΟ Ρουφ 2-2

2018-04-17 17:20

Σε ένα πολύ καλό αγώνα, όπου όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν βόλεψε κανέναν, Κένταυρος Βριλησσίων και ΠΑΟ Ρουφ ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Ετσι οι γηπεδούχοι παραμένουν σε πολύ δύσκολη θέση και δύσκολα θα γλυτώσουν τον υποβιβασμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι βλέπουν το όνειρο της ανόδου να γίνεται πλέον πολύ μακρινό.

Στο 32 ο Φωτόπουλος έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1, για να ισοφαρίσει στο 55' ο Θεοδωρίδης σε 1-1. Ο Χατζής στο 77' ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ το Ρουφ κάνοντας το 1-2, ενώ η Αούστρια είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς στο 80' αλλά η προσπάθεια του Καραχάλιου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 85' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γαληνάκη με 2η κίτρινη, αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να  ισοφαρίσουν στο 90' όταν ο Θεοδωρίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το τελικό 2-2.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Μπάτσας, Κουτσουβέλης, Γαληνάκης, Κολιός, Αλβανός (89' Δέτσης), Μέτσο (72' Κουλιούρης), Μανίκας, Θεοδωρίδης, Μπότσας (46' Νικολα'ί'δης), Δαραμούσκας (60' Ελεζάι), Κωνσταντάκης.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Μπενά, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Φωτόπουλος, Καρυπίδης, Χατζής, Καραχάλιος (81' Σαμαράς), Χίος (61' Παππάς).

 

 

πηγή : nfstudiosports.gr