Αρετή και Ιωάννα Σπανομάρκου feat. Μάνια Βλαχογιάννη -Το τραγούδι της Σταγονούλας από την FM Records

2018-10-12 17:57

https://agriniobestof.gr/media/k2/items/cache/2e6d94f8bf23361ed9caf6cb7fd480a1_L.jpg

Πατήστε εδώ για να ακούσετε "Το τραγούδι της Σταγονούλας" στο Youtube

  

Ακούστε και κατεβάστε "Το τραγούδι της Σταγονούλας" από εδώ:

iTunes.com/AppleMusicAmazon.comGoogle Play

Spotify -  TidalDeezer

. . .

«Το τραγούδι της Σταγονούλας»

ένα τραγούδι για την Εθελοντική Αιμοδοσία, από τις διεθνώς διακεκριμένες μουσικοσυνθέτριες/στιχουργούς Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου.
 
Παίρνοντας έμπνευση από το βιβλίο της Όλγας Παπακυριακού «Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι», η Αρετή και η Ιωάννα Σπανομάρκου, συνέθεσαν «Το τραγούδι της Σταγονούλας», αφιερωμένο στην Εθελοντική Αιμοδοσία, το οποίο ερμηνεύει η crossover soprano Μάνια Βλαχογιάννη. Το κομμάτι παρουσιάστηκε σε μια όμορφη εκδήλωση, συνοδεύοντας την παρουσίαση του βιβλίου, το οποίο έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Υγείας - Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ως κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό για την αξιοποίηση του στα προγράμματα αγωγής υγείας στα σχολεία από τους εκπαιδευτικούς και είναι υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

«Το Τραγούδι της Σταγονούλας» σε μουσική και στίχους Αρετής και Ιωάννας Σπανομάρκου, έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και γράφτηκε με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει και να προάγει το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και μιλάει στις ψυχές των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων, ενδυναμώνοντας την ενσυναίσθηση τους.
 
Η Αρετή και η Ιωάννα Σπανομάρκου δηλώνουν: "Είναι ένα τραγούδι με πολλά θετικά μηνύματα, με ελπίδα για το αύριο και με αίσθημα αγάπης και αυτοθυσίας. Ευχόμαστε λοιπόν να το απολαύσει όλος ο κόσμος, και να ευαισθητοποιηθεί γι αυτό το σημαντικό θέμα."
 
Η Ιωάννα & η Αρετή Σπανομάρκου, έχουν επίσης συνθέσει το ορχηστρικό κομμάτι «Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» με έναυσμα τα 10 χρόνια της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (Ε.Α.Ε.) , ένας ύμνος στην Ελπίδα που γράφτηκε με πρωτοβουλία της αξιότιμης προέδρου του Παραρτήματος Λειβαδιάς κας Στέλλας Ταπανλή. Ο ύμνος παρουσιάστηκε επισήμως στο κοινό, κατά την ετήσια κοπή της πίτας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας το 2017.
. . .

Μάθετε περισσότερα για την Αρετή και Ιωάννα Σπανομάρκου και "Το τραγούδι της Σταγονούλας" από εδώ:

Wix

Facebook

YouTube

fmrecords.net

FM Records:
Website
Youtube
Facebook
Twitter