Arctic Lights // Renaissance // Νέο Single

2022-01-18 18:45

Την Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, οι Arctic Lights υποδέχονται το νέο έτος με το ολοκαίνουργιο σινγκλ «Renaissance» που θα κυκλοφορήσει στο Bandcamp και σε όλες τις πλατφόρμες ροής την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Με εμφανές πάθος για τη συγγραφή τραγουδιών και βαθιά προσωπικούς στίχους, Αυτό το εξαιρετικά ταλαντούχο δίδυμο που αποτελείται από τους Liam O Callaghan και Edward Butt από το Κορκ της Ιρλανδίας εκθέτουν τα συναισθήματά τους μέσα από μια βόλτα με τρενάκι που κυριολεκτικά σε απογυμνώνει και μετά ανεβαίνει με αιώνια αισιοδοξία και ελπίδα.

Το "Renaissance" είναι ένα τραγούδι για την ελπίδα, το οποίο έχει πραγματικό βάθος στους στίχους του και είναι όμορφα ευθυγραμμισμένο με ενέργεια και μελωδίες που όταν αγκιστρωθούν, είναι δύσκολο να ξεχαστούν.

Τα σχέδια του 2022 θα δουν μια ροή νέας μουσικής κατά τη διάρκεια του έτους μαζί με μερικές συναρπαστικές συνεργασίες, θα πρέπει να είναι μια πραγματικά συναρπαστική χρονιά για αυτό το συναρπαστικό ντουέτο.

Το «Renaissance» θα υποστηριχθεί επίσης από ένα φανταστικό μουσικό βίντεο που γυρίστηκε, σε σκηνοθεσία και επεξεργασία από τον Edward και τον Liam σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από το Κορκ της Ιρλανδίας.


ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ

‘A whirlwind of indie melodic pop, carefully crafted song writing, catchy bass lines and distorted guitars’ — Hot Press


‘Every now and then we come across a band that’s really special’ 

bubblingbox.com


‘Spellbllindly-catchy indie rock from Ireland.’ — Michael Carr, 96fm


‘@ArcticLightsC tearing it up on @RawBTB this is such a buzz this tune’ 

Beyond The Bridge, Raw Radio


‘As a radio show presenter, Arctic Lights is one of those bands you know you're going to play the moment the new music is released, and keep playing them. They're easily producing some of the best indie driven rock music around right now.’ — Mike Mc Mahon Dundalk FM


For more information / images / interviews contact 

arcticlightscork@gmail.com

 

Listen, view or follow Arctic Lights on:

https://linktr.ee/ArcticLightsC

Logo, icon

Description automatically generated with medium confidence

Δειτε το βίντεο εδώ :