Απόστολος Κίτσος Acoustic Live @ Black Duck Gallery | 17 Φεβρουαρίου

2020-02-07 17:40
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΙΤΣΟΣ
Black Duck Gallery

Unplugged

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

Ο ξεχωριστός Απόστολος Κίτσος, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, παρουσιάζει σε μια παράσταση «unplugged», ένα συλλεκτικό πρόγραμμα, ειδικά επιμελημένο για τον ιδιαίτερο χώρο του Black Duck Gallery, με κεντρικό άξονα, τραγούδια που φτιάχτηκαν από γυναίκες.
Ένα acoustic live hommage, σε γυναίκες τραγουδοποιούς του ελληνικού αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου, που έχει αγαπήσει και τον έχουν επηρεάσει.

Η Joni Mitchell, η Björk, η Kate Bush, η Λένα Πλάτωνος, η Monika, αλλά και η Βάσω Αλαγιάννη, θα δώσουν το "παρούσα" μέσα από τη φωνή και το αίσθημα του Απόστολου.

Δε θα λείψουν, φυσικά, και τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως το "Κάτι Παραξενο", το "Αλλού Να Μ' Αγαπάς" κ.ά.

Μαζί του στο πιάνο και το ακορντεόν, ο Χάρης Σταυρακάκης.

Ο Απόστολος Κίτσος γεννήθηκε στη Θήβα, όπου πέρασε τα μαθητικά του χρόνια και απέκτησε ήδη σημαντική επαφή με τη μουσική. Αργότερα, προέκυψε για εκείνον η Νομική, αλλά πάντα δίπλα του ήταν η μουσική, να συνοδεύει διακριτικά τα βήματα του. Σπουδές στο Εθνικό Ωδείο, το Ωδείο Φίλιππος Νάκας και αργότερα στην Αγγλία, στο Royal Northern College of Music.

Πολλές και σημαντικές συνεργασίες, η διάκριση ως ερμηνευτής στην 4η Ακρόαση της Μικρής Άρκτου, ώσπου τελικά γεννιέται το «Κάτι Παράξενο», ένας δίσκος που κυκλοφορεί από τη Μικρή Άρκτο και είναι «προϊόν» μια αληθινής φιλίας δύο καλλιτεχνών, του Απόστολου Κίτσου και του Μιχάλη Καλογεράκη.
Φωτογραφία αφίσας: Μιχάλης Τσεσμετζής
Artwork: Πέτρος Παράσχης
Οργάνωση: Φόρμιγγα art
 
Info:
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου
, στις 21.00.
«Black Duck», Χρήστου Λαδά 9Α, Αθήνα.
Είσοδος: 12€ με κρασί ή μπύρα.
Κρατήσεις: 210 3234760
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

 

Ώρα σε Βριλήσσια:

Επικοινωνία

Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων radioanovrilissia@yahoo.com