Απόλλων Χαλανδρίου-ΑΟ Βριλησσίων 3-0

2017-11-27 10:45

«Καλπάζει» ο Απόλλων Χαλανδρίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 3-0

Χθες, μάλιστα, «καθάρισε» με το εμφατικό 3-0 τα Βριλήσσια, που κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι...Στο πρώτο ημίχρονο τα Βριλήσσια είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να έχει ανούσια κατοχή χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια κλασσική ευκαιρία. Όμως, στο 37’ ο Παπουτσής ξέφυγε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και με πολύ ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τον Απόλλωνα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Βριλήσσια βγήκαν μπροστά να πιέσουν για την ισοφάριση με αποτέλεσμα να αφήσουν κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλωνας ο οποίος πέτυχε δύο ακόμα γκολ στο 72' και το 84' με τον Οικονομόπουλο. Μάλιστα, λίγο έλειψε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του καθώς στο 75' ο Οικονομόπουλος "σημάδεψε" το δοκάρι της εστίας του Χατζάκη.

Ήταν μια μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα απέναντι στην καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, αφού τα Βριλήσσια μέχρι χτες είχαν δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Γρίμμας, Γούναρης-Κασιμάτης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (64' Κούκος), Παναγιώτου, Σάλλας, Αγκόλι, Σταμάτης (84' Μπαλαχτσής), Κανδρεράκης, Στεργιώτης (57' Οικονομόπουλος), Μήτρου (85' Αλεξανδράκης), Παπουτσής

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Χατζάκης, Μακρυπίδης (71' Κουρής), Δημητρέλος, Ζιμπίδης (46' Γκύζης), Σαχινίδης (85' Τζέμαρης), Κατσιμίχας, Γ. Καγιώργης, Κιρκιλής, Γκρέκος (43' Τσιούμας), Κοντός, Καλογήρου.

Κωνσταντίνος Ράπτης

 

 

 

 

πηγή : pamebala.gr