ΑΟ Βριλησσίων-Φοίνικας Περιστερίου 1-1

2016-11-28 18:50
Χωρίς νικητή στα Βριλήσσια

Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη τετράδα η ομάδα των βορείων προαστίων (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου

Την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου στη Β' κατηγορία, απώλεσαν τα Βριλήσσια στην αναμέτρηση με τον Φοίνικα Περιστερίου. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με τους Περιστεριώτες πάντως να έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες για τη νίκη.
Μολις στο 5', μάλιστα, είδαν τον Κολέζι να στέλνει την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα. Στο 20' ο Δημητρέλλος είχε δοκάρι σε σέντρα-σουτ που επιχείρησε, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μπαϊραμπά στο 28'. Στο 35' ο Φοίνικας πήρε το προβάδισμα χάρη σε πλασέ του Μάζη, για να έρθει η ισοφάριση από τους γηπεδούχους στο 53' με την εκτέλεση φάουλ του Χαλιβελάκη.

Διαιτητής ήταν ο Γουρέλης, με βοηθούς τους Ν. Μπαϊρακτάρη και Καψάλη.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σπύρος Σδράλαγκας): Κουγιανός, Νικολογιάννης, Δημητρέλλος (88' Θεοδώρου), Μπαντούνας, Χατζηγρυπάρης, Σαχινίδης, Γκότσης (81' Ξένιος), Κατσιμίχας, Μακρυπίδης (46' Τσαβαλιάς), Χαλιβελάκης, Πουλάκης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιώργος Λαζάρου): Μυλωνάς, Ζαχαράκης, Καρανικόλαος, Λάσκαρης, Κολέζι, Αγγελούσης (67' Λουκάκης), Μάζης, Τσιούλος, Αντωνίου, Γουδέλης, Μπαϊραμπάς (74' Λαμπράκης).

 

 

Πηγή : pamebala.gr