ΑΟ Βριλησσίων-Αθηναϊκη ΑΕ 1-2

2018-03-22 16:17

Έχασε την άνοδο η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟ Βριλησσίων.

Αν και σύντομο το φετινό πρωτάθλημα λοιπόν, μας χάρισε συγκινήσεις, εντάσεις,χαρές, πίκρες και αβεβαιότητα από την αρχή μέχρι το τέλος. Και μιλάω για τον 4ο όμιλο που από την αρχή μέχρι και την τελευταία αγωνιστική ημέρα, 3 ομάδες διεκδικούσαν με ίσους όρους την άνοδο στην Α΄εθνική.Επίσης το ίδιο ακριβώς παίχτηκε στο τέλος για το ποιά ομάδα δεν θα συνεχίσει στην Β΄.

 

Ας δούμε πως τερμάτισαν οι 3 πρώτες ομάδες. .

1.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΟ------------------------- 23----32-13

2.ΑΘΗΝΑΙΚΗ Α.Ε ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ---- 23----22-8

3.ΑΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ-------------------------- 22----19-9 .

 

Το πρωτάθλημα άξια στον Εργοτέλη και η δόξα στην Αθηναϊκή Α.Ε. Και θα δικαιολογήσω τα γραφόμενά μου. Υπάρχει ποτέ περίπτωση να δούμε κάτι ανάλογο στο αντρικό πρωτάθλημα?

Παίρνοντας πάσα από τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα θα ήταν αδικία να μην αναφερθούμε στις αθλήτριες, την διοίκηση και τον προπονητή της Αθηναϊκής.Παρόλο που δεν κατέκτησαν το τίτλο του πρωταθλήματος κέρδισαν όμως κατι παραπάνω το σεβασμό όλου του γυναικείου αθλητισμού. Ας εξηγήσουμε όμως τι θέλουμε να πούμε. Η ομάδα του Αγ.Δημητριου την τελευταία αγωνιστική αγωνιζόταν με τον πρωτοπόρο σύλλογο των Βριλησσίων, όπου ήθελε δυο αποτελέσματα για την άνοδο στα σαλόνια της Α΄ εθνικής . Προηγήθηκαν τα Βριλήσσια αρκετά νωρίς, μόλις στα πρώτα 15" λεπτά. Κάπου εκεί όλοι πιστέψαμε οτι δύσκολα θα έχανε το πρωτάθλημα.Στην αντίπερα όχθη με το καλημέρα ο Εργοτέλης έκανε πάρτι στο Μαρινέγκο και είχε καθαρίσει το παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου. Η ομάδα του Χριστοπούλου με ( 3-15χρονες, 2-14χρονες) και τα υπόλοιπα κορίτσια δεν τα παρατήσανε γνωρίζοντας ότι το μόνο που θα κατάφερναν ήταν απλά η ισοβαθμία στην πρώτη θέση με τον Εργοτέλη.Δεν πέρασε όμως ποτέ από το μυαλό τους να τα παρατήσουν η να αφήσουν υπονοούμενα.Ετσι πριν το ημίχρονο κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το παιχνιδι, ενώ στην επανάληψη η θέληση τους ήταν τόσο μεγάλη που γύρισαν το παιχνιδι.

Το τελικό σφύριγμα έδωσε την 1η θέση και τους έξαλλους πανηγυρισμούς στο στρατόπεδο των κοριτσιών της Γιάννας Δούκα και της Κρητικής ομάδας του Εργοτέλη. Και την ηθική ικανοποίηση στην ομάδα της Αθηναικής Α.Ε. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτές τις αθλήτριες, στον καπετάνιο τους Χρήστο Χρηστόπουλο όπου 6 χρόνια δίνει μόνο επιτυχίες σε οποίο σύλλογο ανήκει κι ένα μεγάλο δίδαγμα. .

''Ότι κανείς δεν χρωστάει σε κανέναν'' .

 

επιμέλεια άρθρου. θανάσης μπίρλης

 

πηγή : www.womensports.gr