ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 
Καταγγέλλουμε τον βανδαλισμό του εκλογικού μας περίπτερου με σβάστικες (16/5), προφανώς από κάποιον νεοναζί οπαδό. Διόλου τυχαία δεν είναι, ο τόπος και ο χρόνος που επέλεξε να το κάνει.
Ως "Αντίσταση και Ανατροπή", μια δημοτική κίνηση που παλεύει για τα συμφέροντα των πληττόμενων, ξέρουμε πολύ καλά το ρόλο του φασισμού, το πώς αυτός δρα αποπρασανατολιστικά για τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία. Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
 
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος να παλεύουμε για τον κόσμο της γειτονιάς και μαζί με αυτόν, κατά του φασισμού. Παλεύουμε ώστε να καταδικαστούν ισόβια οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής. Ως νέοι και νέες, που παλεύουμε για καλύτερους όρους ύπαρξης συνολικά για την κοινωνία, είμαστε υποχρεωμένοι/ες να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Ο φασισμός τσακίζεται στον δρόμο, στα σχολεία, στην δουλειά! 
 
Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τον λαό των Βριλησσίων να απομονώσουν όλες τις φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές!
 
Σας καλούμε όλους και όλες να παρευρεθείτε στην κεντρική μας συγκέντρωση, Σάββατο 18/5, πλατεία Αναλήψεως, ώρα 19:00.
 
Ούτε και στα Βριλήσσια, ούτε και πουθενά
Τσακίστε τους φασίστες, σε κάθε γειτονιά!