Αντίσταση Ανατροπή Βριλήσσια-Πόλη αντιφασιστική τα Βριλήσσια

2020-10-05 17:44

Το Σάββατο 3/10 πραγματοποιήθηκε μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση στο πάρκο ΤΥΠΕΤ, για να ενημερώσουμε τον κόσμο της γειτονιάς και να καταγγείλουμε την φασιστική επίθεση που έγινε την περασμένη Κυριακή 27/9 (*)

 
Ταυτόχρονα, κάναμε γνωστή στον κόσμο την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων που απαιτεί την ισόβια καταδίκη της Χρυσής Αυγής και καταγγέλλει την επίθεση (27/9) και την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων που καλεί σε στάση εργασίας και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 7 Οκτώβρη, ημέρα έκδοσης απόφασης για την εγκληματική ναζιστική συμμορία "Χρυσή Αυγή".
 
Μοιράστηκαν μαζικά προκηρύξεις που καλούσαν στην απεργία και το συλλαλητήριο, και ο κόσμος δήλωνε με τα χαράς την συμπαράσταση του.
 
Προσυγκέντρωση, Τετάρτη 7 Οκτώβρη, στις 8πμ, Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.
 
(*) Την Κυριακή 27/9 το βράδυ, ομάδα φασιστοειδών αλώνιζε στα Βριλήσσια και την Αγ. Παρασκευή, βανδαλίζοντας τις γειτονιές με ναζιστικά συνθήματα και τρομοκρατώντας κόσμο σε πλατείες και σε κατειλημμένα σχολεία. Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μμ, επιτέθηκαν σε νεαρούς στο πάρκο ΤΥΠΕΤ και σε μετανάστη εργαζόμενο ντελιβερά.
 
Αντίσταση και Ανατροπή
Αντικαπιταλιστική Κίνηση Βριλησσίων