Άννα Τυρταίου νέο digital single

2017-02-16 18:34

ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΡΩ / ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΩ

 σε  μουσική  ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ και στίχους  ΚΩΣΤΑ ΚΙΝΔΥΝΗ.

Διασκευή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ

Διασκευή στίχων: ΡΕΒΕΚΚΑ ΡΟΥΣΣΗ

 

Τραγουδά η ΑΝΝΑ ΤΥΡΤΑΙΟΥ

Η ΄Αννα Τυρταίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Η οικογένειά της είχε άμεση σχέση με τη μουσική μιας και ο πατέρας της είναι τραγουδιστής και η μητέρα της καθηγήτρια πιάνου. Ξεκίνησε να σπουδάζει στο ωδείο στα 12 της χρόνια μαθήματα φωνητικής, πιάνου και θεωρητικών.  Πήρε πτυχίο το 2014 και  αμέσως ξεκίνησε να παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα  κλασικού και μοντέρνου πιάνου. Επίσης παίζει κιθάρα και τουμπερλέκι.

Η ´Αννα Τυρταίου μας συστήθηκε δισκογραφικά, με ένα πρωτότυπο mashup, τη διασκευή του «Μια μια τις νύχτες μου μετρώ» ενός υπέροχου τραγουδιού του ελληνικού κινηματογράφου.

Ένα τραγούδι που ερμήνευσε η υπέροχη Καίτη Χωματά και η ανεπανάληπτη Τζένη Βάνου, από την ταινία "´Ενα κορίτσι για δύο". Η μουσική είναι του «μύθου» Μίμη Πλέσσα και αντίστοιχα οι στίχοι είναι του Κώστα Κινδύνη.

Τους νέους στίχους υπογράφει η Ρεβέκκα Ρούσση και στην διασκευή  ο Γιώργος  Μπουσούνης.

Η ´Αννα δεν φοβήθηκε την σύγκριση,αν και είναι σαφώς μεγάλο το εγχείρημα για πρωτιά, γιατί όταν τραγουδάει βγάζει την δική της αλήθεια.

Το αγαπήσαμε, ευχόμαστε κι εσείς.

Κυκλοφορεί σε όλα τα digital stores από την Monkey Music disc που δημιούργησε η Ρεβέκκα Ρούσση, κάτω από την στέγη  της Cobalt Music.