Ανδρέας Λάμπρου | LIVE | Παρασκευή στις 25-10 στη σκηνή Project-R

2019-10-24 19:14

Ο τραγουδοποιός Ανδρέας Λάμπρου έρχεται την Παρασκευή στις 25-10 στη σκηνή Project-R και σας περιμένει όλους για να γίνουμε μία παρέα! Στο live του με τίτλο «Κλασσικά και Αγαπημένα» θα πει τραγούδια παλιά και καινούρια που έχουν συνοδέψει όμορφες στιγμές της ζωής μας και έχουν γράψει στο DNA μας, καθώς και κάποια δικά του τραγούδια! 
Καλεσμένη του και guest σε αυτό το live θα είναι μία από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες της γενιάς της και αγαπημένη του φίλη, η Σαλίνα Γαβαλά! Η Σαλίνα με την rock βελούδινη φωνή της που σε αγγίζει αμέσως με το μοναδικό ηχόχρωμά της, θα ερμηνεύσει κάποιες μεγάλες επιτυχίες της, καθώς παρέα θα πούμε και κάποια αγαπημένα ντουέτα! 
Σε αυτό το live  θα υπάρχει και ένα αφιέρωμα με τίτλο «ROCK & ROLL» για τους λάτρεις της πιο ξεσηκωτικής μουσικής στον πλανήτη! 
Επίσης θα τραγουδήσει και για πρώτη φορά live το ολοκαίνουριο τραγούδι του, με τίτλο «Η παράσταση αρχίζει». Ίσως ένα από τα πιο ωραία τραγούδια που έχει γράψει μέχρι σήμερα! Μία δυνατή μπαλάντα που περιγράφει τη μοναξιά του καλλιτέχνη! 
Μαέστρος και πιανίστας του live θα είναι Σταμάτης Χρήστου
Σας περιμένουμε όλους! 
 
PROJECT-R
AΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
«ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ»
GUEST: ΣΑΛΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ROCK & ROLL
ΠΙΑΝΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
PHOTOGRAPHY BY ΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ 
GROOMING: ΦΑΝΗ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ
 
Παρασκευή 25/10
Ώρα έναρξης: 22:00 
Είσοδος: 12€ με κρασί ή μπύρα
Αλεξάνδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32 - Καλλιθέα
Τηλ. κρατήσεων: 21 1111 0055