Ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού Πρόοδος στα Βριλήσσια και διάψευση από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο

2019-05-29 12:27

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πρόδος στα Βριλήσσια, Κώστας Παπασπηλίου με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών στηρίζει τον συνδυασμό του Ντινόπουλου, υπήρξε όμως άμεση διάψευση από τον υποψήφιο του συνδυασμού του Παναγιώτη Μαχαίρα πρόεδρο την Δ.Ο. ΚΙΝ.ΑΛ Βριλησσίων στην οποία δεν έχει απαντήσει ο Κώστας Παπασπηλίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση Παπασπηλίου και την διάψευση Μαχαίρα.

Ο δημοτικός συνδυασμός «Πρόοδος στα Βριλήσσια» με επικεφαλής τον Κώστα Παπασπηλίου συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αργύρη Ντινόπουλου για το αξίωμα του δημάρχου Βριλησσίων.
Πιστεύουμε ότι ο Αργύρης Ντινόπουλος με τη δική μας ενεργό συμβολή μπορεί να τερματίσει οριστικά την αδράνεια και την αναποτελεσματικότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί, στη νέα τετραετία, για το καλό των Βριλησσίων.

Ανακοίνωση Παναγιώτη Μαχαίρα

Ο γραμματέας της Δ.Ο. ΚΙΝΑΛ Βριλησσίων και υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πρόοδος στα Βριλήσσια», κ. Παναγιώτης Μαχαίρας, διαψεύδει κατηγορηματικά την αλήθεια του περιεχομένου της ανακοίνωσης του κ. Κώστα Παπασπηλίου και ειδικά ότι ο συνδυασμός συνεδρίασε και έλαβε απόφαση στήριξης και προσχώρησης στον κ. Αργύρη Ντινόπουλο.
Αποχωρεί από τον συνδυασμό και δηλώνει ότι στηρίζει την επανεκλογή του Ξένου Μανιατογιάννη με όλες του τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις.