Ανακοίνωση ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - Ανάπτυξη 4,3% το 2021 !!!

2021-07-11 01:34

Ανάπτυξη 4,3% το 2021 !!!
Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο Συνέδριο του «The Economist» προέβλεψε ότι θα έχουμε ανάπτυξη 4,3% το 2021, η οποία θα εκτοξευθεί στο 6% το 2022 !!!

Για εμάς στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, η δήλωση αυτή είναι ενδεικτική της απόστασης που έχει ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του από την πραγματικότητα.

Προφανώς οι πολίτες ζουν μία από τις καλύτερες περιόδους ανάπτυξης της χώρας.
Πως άλλωστε να εξηγήσουμε την οικονομική ευρωστία των επιχειρήσεων, την συνεχή αύξηση των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων, την ραγδαία μείωση της Ανεργίας, την έκρηξη στον οικονομικό χώρο του Τουρισμού, αλλά κυρίως την συνεχώς ακμάζουσα Ελληνική Βιομηχανική παραγωγή.

Ο πρωθυπουργός πουλάει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, που όμως οι “μεταρρυθμίσεις” του δεν έφεραν, ούτε πρόκειται να φέρουν.
Η “ανάπτυξη” για την οποία μιλάει δεν αφορά στο 98% των Ελλήνων, παρά μονάχα σε μια ελάχιστη μερίδα ανθρώπων, που οι δεσμοί τους με την εξουσία, τους εξασφαλίζει όσα επιδιώκουν.

Οι νομοθετικές αλλαγές του ψήφισαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, εξυπηρετούν αυστηρά τις μεγάλες επιχειρήσεις, τα πολυεθνικά δίκτυα, τα ξένα “επενδυτικά” κεφάλαια και οδηγούν όλες τις αγορές σε μορφές ολιγοπωλίων, αλλά και μονοπωλίων όπου το κράτος παραχωρεί σε ασύδοτους ιδιώτες εταιρίες δημοσίου συμφέροντος.

Κανείς από την κυβέρνηση δεν δίνει σημασία στα δικαιώματα των πολιτών, στο επίπεδο των υπηρεσιών που λαμβάνουν, στην διακίνηση των προσωπικών τους δεδομένων.

Οι “ΜΠΛΕ Business“, η παρακμή των μικρών και μεσαίων στρωμάτων/επιχειρήσεων και η ανεργία, είναι η ζοφερή πραγματικότητα.