Ανακοίνωση Απόφασης Ολομέλειας της ΠΠΠ για τη 2η Κυριακή των δημοτικών εκλογών

2023-10-14 23:20

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πεντέλη Πόλη Πρότυπο ανακοινώνει την απόφαση που λήφθηκε κατά την Ολομέλειά της στις 11/10/2023

Το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής μας γεμίζει αισιοδοξία και επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα της παρέμβασής μας στο Δήμο Πεντέλης. Ευχαριστούμε τους δημότες και τις δημότισσες που μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή την εκλογική μάχη. Θεωρούμε ότι είμαστε πολλαπλά κερδισμένοι/ες, γιατί καταφέραμε μέσα στο πυκνό προηγούμενο διάστημα να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με κατοίκους και συμπολίτες /σες του δήμου μας που είχαν ανάγκη να ακούσουν μια νέα πρόταση. Γιατί καταφέραμε τελικά να εκφράσουμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μιας διόλου ευκαταφρόνητης μερίδας των πολιτών, όπως καταγράφηκε στο αποτέλεσμα της Κυριακής.

Για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στις 15 Οκτώβρη, θεωρούμε ότι καμία από τις παρατάξεις δεν αποτελούν λύση για την πόλη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των κατοίκων της καθώς έχουν την ίδια συντηρητική αντίληψη για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου και ακολουθούν, εδώ και τουλάχιστον είκοσι χρόνια και με τους ίδιους ανθρώπους, τις ίδιες βαθιά πελατειακές πρακτικές που έφεραν τον Δήμο στη σημερινή κατάσταση. Αποτελούν για πολλοστή φορά επανάληψη της ίδιας αποτυχημένης πολιτικής και αυτοδιοικητικής πρότασης.

Η Πεντέλη Πόλη Πρότυπο πιστή στις αρχές της δεν πρόκειται να μπει σε κανενός είδους «συνδιαλλαγή» και δεν στηρίζει κανέναν από τους συνδυασμούς για το δεύτερο γύρο των εκλογών.

Θα πορευτούμε εφεξής με πλήρη επίγνωση των αναγκών των καιρών, με μέσο τη συλλογικότητα και στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πολλών.

Γιατί μόνο έτσι Κερδί-Ζουμε την Πόλη μας.