«Αλς Αλός»: ατομική έκθεση της Πηνελόπης Βλαχογιάννη στον Ιανό

2018-07-12 17:10

«Αλς Αλός»: ατομική έκθεση της Πηνελόπης Βλαχογιάννη στον Ιανό

Παρατείνεται μέχρι τις 14 Ιουλίου 2018 η ατομική έκθεση «Αλς Αλός» της εικαστικού Πηνελόπης Βλαχογιάννη στο café του Ιανού (Σταδίου 24), με ακρυλικά έργα και ακουαρέλες που εστιάζουν στο μεγάλο, με γεύση αρμύρας, προσωπικό ταξίδι του καθενός.

Λίγα λόγια για την έκθεση
Η θάλασσα ως ζωτικός χώρος, πηγή απρόσμενης χαράς, μόνος δρόμος για τους κατατρεγμένους της γης. Η θάλασσα σύμβολο ανοιχτών οριζόντων, φυγής και υπόσχεσης γυρισμού. Το μεγάλο προσωπικό ταξίδι του καθενός με τη γεύση αρμύρας αποτελούν τον πυρήνα της δημιουργού. Το αλάτι της θάλασσας, όπως το αλάτι της ζωής. Η συλλογή περιλαμβάνει ακρυλικά έργα και ακουαρέλες. Κάποια από αυτά μεταμορφώνονται στο «άγγιγμα» που αλλάζει την εικόνα μας, δημιουργώντας μοναδικά φουλάρια με καμβά το ελληνικό μετάξι.

Λίγα λόγια για την εικαστικό
H Πηνελόπη Βλαχογιάννη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Είναι δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ.Α. από το 1991. Από το 2007 έκανε ελεύθερες σπουδές στα Εργαστήρια Τέχνης Αγίας Παρασκευής δίπλα στις ζωγράφους Ελένη Ζούνη, Μαρουσώ Λαουράκη και τον γλύπτη Στέλιο Σάρρο. Τα έργα της αντλούν τα θέματά τους από τον δημόσιο βίο και την καθημερινότητα.

Διάρκεια έκθεσης: 22 Ιουνίου 2018 – 14 Ιουλίου 2018
Είσοδος ελεύθερη

ΙΑΝΟS CAFÉ, Σταδίου 24, Αθήνα
Τηλ.: 210.3217917

 

 

 

πηγή : diastixo.gr