Αλέξης Νείρος-Τσουνάμι νέο τραγούδι από την Smile Records

2017-03-20 13:26

Ο Αλέξης Νείρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Σε ηλικία 13 χρόνων άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Επαγγελματικά μπήκε στον χώρο σε ηλικία 22 ετών με τη βοήθεια του συνθέτη Μάνου Κουφιανάκη. Παράλληλα σπούδαζε στο Ωδείο Αθηνών.

Ο Αλέξης Νείρος έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα δίπλα σε καταξιωμένους ερμηνευτές όπως : Κατερίνα Στανίση, Βασίλης Καρράς, Δημήτρης Κοντολάζος, Έλλη Κοκκίνου, Σταμάτης Κόκοτας, Λίτσα Γιαγκούση, Γιώργος Αλκαίος, Λένα Παπαδοπούλου, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ευρυδίκη και πολλούς άλλους.

Εχει κυκλοφορήσει 7 δισκογραφικές δουλειές σε συνεργασία με τις δισκογραφικές εταιρίες SONY, NITRO και με αξιόλογους δημιουργούς όπως οι : Νίκος Τερζής, Εύη Δρούτσα, Πάνος Φαλάρας, Ηλίας Φιλίππου, Harry Kay, Νίκη Σπυροπούλου, Κωσταντίνος Παντζής, Αριστέα Παπανδρέου, Μπάμπης Μαραγκός και πολλοί άλλοι. Τραγούδια του που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το ευρύ κοινό είναι τα : «Θέλεις μωρό μου θέλεις», «Τα χάπια», «Δε θέλω να την ξαναδώ».

Ο Αλέξης Νείρος επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που θα μας ξεσηκώσει και θα κάνει την διαφορά!

«Τσουνάμι» πρόκειται να προκαλέσει με το νέο του τραγούδι ο Αλέξης Νείρος καθώς επιστρέφει ανανεωμένος κάτω από την καινούρια του δισκογραφική στέγη την Smile Records και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι….

Το κομμάτι υπογράφει ο Παντελής Τσάντος σε μουσική και στίχους ο Τουραμανίδης Σωκράτης και κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Smile Records.

Δείτε το βίντεο