Αγώνας Μπάσκετ Κοινωνικής Ευαισθησίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Κ. Ν.Πεντέλης

2018-01-30 16:17

 (ΦΩΤΟ:: )

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου διοργανώθηκε από την ΑΕ Πεντέλης και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης αγώνας μπάσκετ με κοινωνική ευαισθησία, το «1 sCh00L game» στο κλειστό γυμναστήριο της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στους Προέδρους των Συλλόγων κ.κ. Δημήτρη Μάντζιο και Μαίρη Παπακωνσταντίνου για την πρωτοβουλία τους να στείλουν μήνυμα στήριξης προσπάθειας για αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕ Πεντέλης αντιμετώπισαν μια ομάδα διασήμων ενώ το σύνολο των εσόδων παραδόθηκε στην Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κα Μελπομένη Μπαραμπούτη προκειμένου να διατεθεί για την υλοποίηση βελτιωτικών εργασιών στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ευαγγελία Μπουσίου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Λευτέρης Κιτσούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άντα Μπούσουλα, Λευτέρης Κοντουλάκος και Βλάσσης Σιώμος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.