Αγγελία-Έκκληση-Μαθήματα ζωής

2018-04-10 10:06

ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ............Μια γατομάνα πάνω κάτω, ανήσυχη φωνάζει έξω από την φωλιά της.

Μεγάλο Σαββάτο πρωί ……..η γατούλα με βλέπει και χωρίς καν να την φωνάξω έρχεται προς το μέρος μου, με γνωρίζει έκανα θεραπεία στο μωρό της , πάω στη φωλιά της , τρέχει και εκείνη και κατεβαίνει σε αυτή και αρχίζει να φωνάζει τα παιδιά της, πάω να τη χαϊδέψω με γρατζουνάει, δεν θέλει πρώτη φορά.

Πόσο θα μας άγγιζε όλους αν ήμασταν εδώ. Μέσα σε δυο μέρες οι φιλόζωοι πήραμε και τα τέσσερα της μωρά. Ούτε ένα δεν της αφήσαμε. Έχω και χαμομηλάκι μαζί μου για το ματάκι του. Πηγαινοερχόμουνα επί πέντε μέρες Χαλκίδα-Σταθμό Λαρίσης-Αγ.Παρασκευή για να κάνω θεραπεία (αντιβίωση- τομπλεξ, αποπαρασίτωση παστα η άλλη κοπέλα) μήπως προλάβουμε και σώσουμε το ματάκι του. Το είχαμε αναλάβει με δύο άλλες κοπέλες. Δεν ήθελα να το πάρω απο τη μάνα του...γιατί τα έβλεπα πόσο ευτυχισμένα ήταν μαζί!!

Φιλόζωοι την είχαν αφήσει ετοιμόγεννη, φιλόζωοι ίσως την άφησαν να γεννήσει, γεννάει, φιλόζωοι τις παίρνουν τα τέσσερα παιδιά της σε δυο μέρες, τώρα πάλι κάποιοι αλλοι φιλόζωοι θα την στειρώσουν πια όλα όμορφα , όλα στην ώρα τους έγιναν;;; φιλόζωοι πήραμε τα μωρά της και την αφήσαμε μοναχούλα της να κάνει Ανάσταση χωρίς έστω το ένα και να πάμε από Δευτέρα να την στειρώσουμε και αυτή. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΑΘΕ ΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΙΔΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Είχα ζήσει μια άλλη περίπτωση πέρυσι που μου έτυχε μια γατούλα που τάιζα καθημερινά και επι ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ!!! πιστέψτε με έψαχνε πέρα δώθε, γύρω γύρω φωνάζοντας τα μικρά της και έκλαιγε. ....ξέροντας αυτό πώς μπορούσα και αυτά να τα χωρίσω.!!!

Γιαυτό προτίμησα να ταλαιπωρηθώ και ήμουνα με πονοκεφάλους από την αϋπνία.

Η γατούλα με τα μωρά της ΄ειχε μπει στο FB σε φιλοζωική σελίδα μιας φίλης ονόματι ΚΑΡΑΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Σας εκλιπαρώ φέρτε πίσω έστω το ένα  μωρό της μετά από κανένα μήνα να την στειρώσουμε και την γατούλα. Δεν έχουμε πιστεύω δικαίωμα ως φιλόζωοι εμείς που σεβόμαστε και αγαπάμε τα ζώα να δείχνουμε τέτοια παραδείγματα. Ας γίνουν όλα στην ώρα τους, στείρωση στη μαμά ναι, αλλά και μια ευκαιρία να χει πίσω το μωρό της. Κάποιος θα βρεθεί για ένα μήνα να φιλοξενήσει μαμά και παιδί και αν δεν μπορεί κανείς είμαι διατεθειμένη εγώ να το κάνω και να βοηθήσω ουσιαστικά  και ας αλλάξω αν χρειαστεί σπίτι. 

Προωθείστε αν συμφωνείτε και δίνω και το κινητό μου αν βρεθεί αυτός που το πήρε 6949645293. ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK.  Το λένε και οι κτηνίατροι ότι το μητρικό γάλα βοηθάει και το μωρό για την μετέπειτα ζωή του και ίσως δεν ξέρω και τώρα που χει το προβληματάκι του.

Ας ευχηθούμε τέλος να στειρώνουν όλοι τις γατούλες τους και να μην τις πετάνε σε σταθμούς ετοιμόγεννες.

Ας προσπαθήσουμε να στειρώσουμε και τις άλλες γατούλες του σταθμού γιατί σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες πολλές. 

όσο ήτανε τα μικρά φαγητά παντού , τώρα δεν είχε πουθενά. τέλος πάντων όλοι την ταίζουν και την ξέρουν στο ΟΣΕ. 

ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΠΟΡΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.!!! 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ ΜΕ ΠΑΣΤΑ!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ(ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ)6949645293

 

Χρόνια Πολλά σε όλους

Στην προσπάθεια μου να μάθω τι γίνανε τα γατάκια και επειδή πιστεύω ότι το ένα τουλάχιστον αν θέλανε μπορούσα να το φιλοξενήσω καθώς τα χωρίσαμε πολύ νωρίς από την μάνα και η μάνα είναι ακόμα στη φωλιά απέξω ότι του κάναμε θεραπεία στο μάτι τουλάχιστον 6 άτομα. Έλπίζω να μην του κάναμε κακό τελικά και να είναι καλά.

Μαθαίνω τώρα ότι Συγκεκριμένο άτομο δίνει γαλαστόπ στην μητέρα του. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΑΤΟΥΛΑΣ; ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.

Ο τελευταιος που το πήρε το γατάκι δεν θα ξέρει ότι η μάνα χρειάζεται φάρμακο και ότι είναι εξω στην φωλιά της και το φωνάζει. Τουλάχιστον ας πήγανε σε καλά χέρια και ας στειρωθούν όταν έρθει η ώρα.

Εγώ επιτρέψτε μου να αναρωτηθω ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ Η ΓΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΣΤΟΠ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙ. ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΕΠΙ 10 ΜΕΡΕΣ!!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ;;;; ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

πάω να "ψαξω" το μωράκι με την μαμά του (να δω τι κάνει δηλαδή)