ΑΕ Πεντέλης-Ήττα από τον Διαγόρα Δρυπιδέων

2017-03-13 13:15

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πήρε τη νίκη επί της Πεντέλης, στο «Στ. Βενέτης», και την αφιέρωσε στο Γιώργο Γαλιώτο.

Ο 30άχρονος σέντερ έγινε πατέρας και φυσικά άπαντες του ευχήθηκαν να του ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς του, ενώ μετά το τέλος του κυριακάτικου (12/03) ματς για τη 19η αγωνιστική του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής του αφιέρωσαν και το νικηφόρο αποτέλεσμα.

 
Φόβοι για Αποστολόπουλο στην Πεντέλη

Διπλό το κακό για την Πεντέλη στο ματς με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, από τη στιγμή που πέραν του ροζ φύλλου έχασε και τον Δημήτρη Αποστολόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε.

Ο δυναμικός "κόμπο" χτύπησε στο γόνατό και μένει να δούμε εντός των επόμενων ωρών το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Η ομάδα του εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

"Η φετινή ατυχία δεν έχει προηγούμενο. Έτσι τώρα αγωνιούμε για τον Δημήτρη Αποστολόπουλο που τραυματίστηκε στο γόνατο, σε μια άτυχη στιγμή στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Μέχρι τότε ακολουθούσαμε στο σκορ και είχαμε πιστέψει ότι θα μπορούσαμε να κλέψουμε την νίκη από μια πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Δυστυχώς, η τύχη μάς γύρισε για μία φορά ακόμη την πλάτη, αφού με την απουσία του Δημήτρη η διάφορα του ενός πόντου στη αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου έγινε το τελικό 82-63 που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την απόδοση της ομάδας μας. Το μυαλό μας από την στιγμή του τραυματισμού ήταν μόνο στο Δημήτρη. Ευχόμαστε περαστικά".

 

 

 

πηγή : www.basketblog.gr