2ος φιλικός αγώνας γυναικών ΦΟ Βριλησσίων

2016-09-27 10:24

Το Σάββατο 24/09, η γυναικεία ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων έδωσε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Αυτή τη φορά με την ομάδα του ΖΑΟΝ που αγωνίζεται στον άλλον υποόμιλο του Νότου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Αρχικά παίχτηκαν 3 σετ, τα οποία πήρε ο ΦΟ Βριλησσίων με 1-2 (22-25, 23-25, 25-15), στη συνέχεια έγινε ένα tie-break όπου επικράτησε ξανά η φιλοξενούμενη ομάδα (11-15) ενώ τέλος παίχτηκε ένα επιπλέον σετ στο οποίο αγωνίστηκαν οι νεάνιδες των δύο ομάδων.

Στα δύο πρώτα σετ, η ομάδα του ΖΑΟΝ είχε προβάδισμα στην αρχή του σετ όμως ο ΦΟ Βριλησσίων κατάφερνε να επανέλθει, ειδικά στο δεύτερο σετ όπου παρότι ξεκίνησε με σωρεία λαθών, έδειξε να ανακάμπτει. Το τρίτο σετ αντικατοπτρίζεται από το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στο tie-break παίχτηκε ωραίο βόλεϊ από τις δύο ομάδες, με το ΦΟ Βριλησσίων να επικρατεί. Η ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια να είναι πιο δεμένη εν αντιθέσει με την καινούργια ομάδα του ΖΑΟΝ, που αγωνίστηκε με ελλείψεις, ωστόσο έγινε ένα σχετικά όμορφο, για τη φάση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες δοκίμαζαν σε κάθε σετ διαφορετικά σχήματα.

Να σημειωθεί ότι οι υποχρεώσεις του ΖΑΟΝ ξεκινάνε σε δύο εβδομάδες, ενώ του ΦΟ Βριλησσίων αρχές Νοεμβρίου.

Eπόμενο φιλικό για το ΦΟ Βριλησσίων είναι στο κλειστό “Π. Σαλπέας” την Τετάρτη απέναντι στον Α.Ο. Φ. Πορφύρας, ενώ το Σάββατο στις 17:30 θα υποδεχτεί τον Ηλυσιακό στο κλειστό Βριλησσίων.

ΖΑ.Ο.Ν. (Μπλάμη) : Μπαφατάκη, Κόνιαρη, Οικονομοπούλου, Τσατσούρι, Μολδοβανίδη, Καπέλου, Σκυθιώτη (λ), Ντονά, Καραμαούνα, Κορναράκη, Νικολέτου (λ), Αναστασίου, Αντωνοπούλου

Φ.Ο. Βριλησσίων (Ατσιδαύτης) : Κάβουρα, Παπαστεργίου, Αργυρίου, Μαβιλίδη, Βασιλακοπούλου, Παπουτσάκη, Μπουζουνιεράκη (λ), Τσιγαρίδα, Στάθη, Μικρουδάκη, Έρωτα, Γκότζη, Μποκή, Θωμαδάκη