1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου στα Βριλήσσια

2018-05-22 17:57

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου που διοργάνωσαν το ‘ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ’ και 22 δήμοι της Αττικής μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Βριλησσίων, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Στη διαδρομή τρεξίματος και του δυναμικού βάδην συμμετείχαν συνολικά 300 δρομείς με μόνη υποχρέωση την καταβολή 5€, το σύνολο των οποίων θα αποδοθούν στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Βριλησσίων για την κάλυψη των αναγκών του.

Τον αγώνα οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων με τη συμμετοχή των καθηγητών Φυσικής Αγωγής των εργαζομένων του και τη βοήθεια εθελοντών από συλλόγους του Δήμου, του Αστυνομικού Τμήματος Βριλησσίων και της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού  ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη και Άρης Πορτοσάλτε, οι οποίοι μετέδωσαν μέσω του ραδιοφώνου την ατμόσφαιρα του αγώνα και τη διάθεση των συμμετεχόντων.

Το παρών έδωσαν από τη Δημοτική Αρχή ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο οποίος έδωσε το σήμα της εκκίνησης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Κων/νος Βαφειάδης.