Χιόνια στην Αττική

2013-01-06 00:25

Λοιπόν γκουχ-γκουχ, ανακοίνωση! Επειδή βλέπω μερικούς-μερικούς και κατεβάζουν προγνώσεις από κάτι απίθανα site, όπως από το Μακελειό, ο Παναγιώτης Ματζαράκης επίσης γνωστός ως «παραλίας» και προσφάτως ως «αλατιέρας» παρατσούκλια που του έχουν κολλήσει κάτι περίεργοι τύποι από τα Άνω Βριλήσσια (γνωστή περιοχή όπου κατοικούν μόνο περίεργοι τύποι), θέλω να τονίσω τα εξής:

Γιατί πάτε αλλού αφού έχετε δύο μετεωρολόγους στα πόδια σας, γιατί εεεεεε;

1ον Τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γεώργιο Μάρκογλου ο οποίος και έχει δική του στήλη μαγειρ.. εεεεε μετεωρολογίας στο επίσης γνωστό site xalazi.gr.

20ν Την αφεντιά μου ειδικό στα προγνωστικά μοντέλα (όταν λέμε μοντέλα εννοούμε μόνο από Ανατολική Ευρώπη) που σας λέω και την ώρα που θα συμβούν τα φαινόμενα.

Τι άλλο θέτε επιτέλους; Κάτι Χριστίνες και κάτι Αρνιακούς (το πουλάκι τσίου) τους έχουμε για να μας ανοίγουν τους χάρτες!

Και τώρα στο ζουμί! Πρόγνωση (ο θεός να βάλει το χέρι του να πέσω μέσα)

Μέχρι στιγμής τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι θα έχουμε χιονοπτώσεις σχεδόν σε όλο το νομό Αττικής και φυσικά στα βόρεια προάστια βεβαίως-βεβαίως, άρα οι 30-40 νιφάδες του κυρίου δημάρχου πάνε περίπατο, θα έχουμε πολύ περισσότερες!

Τα φαινόμενα θα αρχίσουν στις 01:15:36, ε καλά μην είμαστε υπερβολικοί, μετά τα μεσάνυχτα τέλος πάντων της Δευτέρας προς Τρίτη +- μία ώρα γιατί Αττική είναι αυτή ποτέ δεν ξέρεις!

Τα φαινόμενα όσο περνάει η ώρα θα γίνονται όλο και πιο έντονα (το Αιγαίο να βάλει τον υετό του) και οι χιονοπτώσεις θα κατεβαίνουν όλο και πιο χαμηλά 200-300 μέτρα υψόμετρο εκεί  προς τα ξημερώματα, βελτίωση του καιρού αναμένεται μετά το απόγευμα, όπως βλέπετε το κύμα θα περάσει αρκετά γρήγορα αλλά θα είναι σχετικά έντονο, όλα αυτά με την προϋπόθεση το Αιγαίο να κάνει τη δουλειά του και με την διαφορά θερμοκρασίας στην επιφάνεια της θάλασσας να γεμίσει τα σύννεφα με υετό.

Έτσι δεν θα καταλήξουμε σε άλλη μία χιονομούφα (μετεωρολογικός όρος) και γίνουμε ρόμπες.

Πολύ καλύτερα θα ξέρουμε αύριο το απογευματάκι.

Ευχαριστώ που με ακούσατε, ακολουθούν διαφημίσεις.