Το απίστευτο «αντίο» του Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Συγκίνησε τους πάντες

2015-01-07 18:35
Το απίστευτο «αντίο» του Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Συγκίνησε τους πάντες [εικόνα]

Συγκίνηση σε όλους φίλους του Ολυμπιακού προκάλεσε η τελευταία ανάρτηση του Μίτσελ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την οποία θέλησε να αποχαρετίσει τον κόσμο της ομάδας αλλά και να ευχαριστήσει συγκεκριμένους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέβασε μια φωτογραφία με αυτόν και ένα κείμενο λίγων λέξεων το οποίο έλεγε χαρακτηστικά.

«Φεύγω από το Ρέντη για τελευταία φορά. Ήρθα να πω αντίο στους παίκτες μου και τους εργαζόμενους του κλαμπ που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου τα τελευταία 2 χρόνια. Ήταν αδύνατον να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Θα μου λείψετε πολύ.Το ποδόσφαιρο ποτέ δεν σε προειδοποιεί όταν φτάνεις και όταν φεύγεις. Φεύγω αλλά ένα κομμάτι μου θα μείνει εδώ. Ήμουν ευτυχισμένος εδώ και θα διατηρήσω μεγάλες αναμνήσεις. Πρώτα για τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος με εμπιστεύθηκε και με έφερε στον Ολυμπιακό. Αξέχαστος.

 

Φεύγω εντυπωσιασμένος από αυτό το κλαμπ, από αυτή την υπέροχη πόλη και χώρα όπου μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι ένας ακόμη Έλληνας. Ευχαριστώ για όλη αυτή την συμπαράσταση, όλους τους ανθρώπους που γνώρισα και έκαναν τη ζωή μου στον Πειραιά ευκολότερη. Δεν θα ξεχάσω τους φιλάθλους μας και τις φωνές τους στα παιχνίδια μας με τις οποίες βοηθούσαν την ομάδα μας.

 

Τα πόδια μου ακόμη κινούνται στο ρυθμό των τραγουδιών τους. Κάθε μέρα. Αυτοί που χθες έπιναν καφέ δίπλα στο σπίτι μου και με χειροκροτούσαν ενώ έπινα τον καφέ μου. Δεν θα τους ξεχάσω ούτε αυτούς. Όπως δεν θα ξεχάσω όλους αυτούς που δούλεψαν μαζί μου και με υποστήριξαν για να μην μου λείπει η οικογένειά μου. Θα μείνετε στην καρδιά μου. Είναι μεγάλη η λίστα και δεν θα μπορούσα να την τελειώσω... Στέλλα, Ρομπέρτο, Ελβίρα, Μαρίνα, οι εργαζόμενοι του κλαμπ, οι συνεργάτες μου, το προσωπικό της ΠΑΕ και στο προπονητικό κέντρο:Σε όλους αυτούς εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου. Και φυσικά στον Κούλη Δουρέκα, του οποίου το κουράγιο και η υποστήριξη μας βοήθησαν πολύ. Όλοι αυτοί μου έμαθαν πως να αγαπάω αυτόν τον σύλλογο. Τώρα τελείωσε αλλά δεν θα ξεχάσω τίποτα. Πάντα μπροστά με τον Θρύλο.

Πάμε Θρύλε πάμε»

 


Πηγή: https://www.iefimerida.gr/news