Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου.

2013-11-05 19:33

Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου, με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα καιρικά φαινόμενα, θα επηρεάσουν εντονότερα τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά από τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία, θα σημειώσει μικρή πτώση. Αναλυτικότερα:

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ: Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Από το βράδυ, αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού, από τη Δυτική Ελλάδα. Στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένεται παροδικά αυξημένη συννεφιά, με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα, αναμένονται νεφώσεις, με παροδικές βροχές ή τοπικές καταιγίδες, αλλά και σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι, θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοανατολικοί 7 – 8 στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία, δεν θα ξεπεράσει στα Βόρεια τους 19 βαθμούς, στα Δυτικά τους 20 βαθμούς, στα Ανατολικά τους 22 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 21 βαθμούς.

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ: Νεφώσεις αναμένονται στον Αττικό ουρανό, με παροδικές βροχές,, χωρίς να αποκλείεται και πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακά πάντως, ο καιρός από το απόγευμα θα παρουσιάσει σημάδια βελτιώσεως. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες θα βρίσκεται στους 15 βαθμούς, ενώ το μεσημέρι θα ανέβει στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Νεφώσεις με παροδικές βροχές και στα Ανατολικά του Νομού πιθανή καταιγίδα, αναμένεται στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Σταδιακά πάντως, αναμένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται το πρωί στους 14 βαθμούς, ενώ το μεσημέρι θα ανέβει στους 20 βαθμούς.

Τελευταία Ενημέρωση: 05.11.13 ώρα 07:00
Πρόγνωση: Πολυχρόνης Κώστας

Πηγή : www.xalazi.gr