Συζητήσεις Ολυμπιακού με Μίλαν, επαφές και για Ρομπίνιο, υπογράφει ο Μποτία…

2014-08-01 16:23

Ο Αλμπέρτο Μποτία βρίσκεται στην Αθήνα και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται μόλις περάσει τα ιατρικά τεστ.

thumbnailΟ 25χρονος Ισπανός αμυντικός που προορίζεται για αντικαταστάτης του υπό παραχώρηση Κώστα Μανωλά έχει ήδη συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους, όπως και η Σεβίλλη που από το πρωί είχε ανακοινώσει τη συγκατάθεσή της για να ταξιδέψει ο παίκτης στην Ελλάδα και να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, για στενή μεταγραφική συνεργασία Μίλαν και Ολυμπιακού κάνει λόγο ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με το ιταλικό ποδόσφαιρο. Στο ρεπορτάζ της η italianfootballdaily.com επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες και αναφέρει ότι έγινε συνάντηση Γκαλιάνι-Βρέντζου και ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Μίλαν για την αγορά του Ρομπίνιο κάνοντας πρόταση για τρία χρόνια.

Αναφέρεται επίσης ότι ο Βραζιλιάνος το σκέφτεται γιατί θέλει να πάει μαζί με τον Κακά στο Ορλάντο αλλά εκεί οι μεταγραφές επιτρέπονται από το 2015 και γι΄αυτό παίζει το σενάριο δανεισμού του στην Φλαμένγκο.

Επίσης πως ο Ολυμπιακός έχει ως εναλλακτική επιλογή τον Νιάνγκ, αλλά και ότι έγινε συζήτηση συνιδιοκτησίας για τον Άλαν Πουλίδο, τον οποίο θέλει η Μίλαν και σκεφτόταν να το κάνει μαζί με την Πάρμα.

Πηγή : thepaper.gr