Πρωτοφανές: Ο Σουλτς απέβαλε από την αίθουσα ευρωβουλευτή του ΚΚΕ

2014-07-16 15:44
Η πρώτη «έκρηξη» στο Ευρωκοινοβούλιο δεν έγινε με πρωταγωνιστή κάποιον από τους ακραίους ευρωβουλευτές, που υπάρχουν σε…αφθονία.

Ήταν ο Κώστας Παπαδάκης, του ΚΚΕ, εκείνος που ξεκίνησε τον πρώτο καυγά, αντιδικώντας με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
Ο λόγος;

Αμφισβήτησε την απόφασή του να δοθεί ο λόγος στη {Μαρίν Λεπέν}, αμέσως μετά τον επικεφαλής των Βρετανών  ευρωσκεπτικιστών Νάιτζελ Φάρατζ.

Διέκοψε, λοιπόν, τη Λεπέν τρεις φορές και άρχισε να διαβάζει  ανακοίνωση στα ελληνικά, αγνοώντας τις παρακλήσεις του Σουλτς να σταματήσει.
Επέμενε ότι ο ίδιος έπρεπε να πάρει το λόγο, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Σώματος να φωνάξει τη φρουρά και να τον βγάλει από την αίθουσα. «Πηγαίνετε έξω, μπορείτε να επανέλθετε για την ψηφοφορία», του είπε…

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ζήτησε πολλές φορές από τον Έλληνα ευρωβουλευτή να μην διακόπτει τη συνάδελφό του, χωρίς εκείνος να δίνει καμία σημασία στις παρακλήσεις του Προέδρου, με αποτέλεσμα ο Μάρτιν Σουλτς να ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Παπαδάκη από την αίθουσα.

Πηγή : www.aixmi.gr