Περέιρα: «Ευτυχώς μπήκε...»

2014-12-01 17:48

Περέιρα: «Ευτυχώς μπήκε...»

Ο Φακούντο Περέιρα μίλησε για το "χρυσό" γκολ που πέτυχε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανθρακικού αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Οι δηλώσεις του:

Για το γκολ του: «Πάντα δουλεύουμε και το σημαντικό είναι να μην σταματάμε την εξέλιξή μας σαν ποδοσφαιριστές. πρέπει να δουλεύουμε και σε άλλα πράγματα. Είναι και τύχη το φάουλ, αλλά ευτυχώς μπήκε και είναι σημαντικό που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι».

Για το επόμενο ματς: «Ελπίζω να είμαστε στην πρώτη θέση και μετά από αυτό το παιχνίδι. Κανείς δεν ξέρει. Γνωρίζουμε ότι θα δεχθούμε αρκετή πίεση σε αυτό το παιχνίδι και όχι μόνο αγωνιστικά. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι μέσα στην εβδομάδα, χρειαστήκαμε να δώσουμε πολλή μεγάλη προσπάθεια για αυτό τον αγώνα και σίγουρα είμαστε αρκετά κουρασμένοι, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε καλή ομάδα, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να δουλέψουμε, το γνωρίζουμε και είναι πολύ σημαντικό να μην χάσουμε άλλους βαθμούς στην έδρας μας και να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται».

Πηγή :www.pamesports.gr