Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής αποτελεί ο Γιάννης Μαντζουράκης

2015-01-16 14:28
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καλλονής αποτελεί ο Γιάννης Μαντζουράκης Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ
 

Η Καλλονή γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε στο σκορ και είδε τον Δικέφαλο να μένει με δέκα παίκτες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που πάρθηκε η απόφαση για απομάκρυνση του Γιάννη Μαντζουράκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι "σαρδέλες" έφτασαν τα εννέα σερί παιχνίδια δίχως νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχουν να πάρουν τρίποντο από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στις αρχές Νοεμβρίου του 2014.

Αξίζει να σημειώσουμε πως με την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού είναι πιθανόν να ανοίξει και ο δρόμος για την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη.

Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα μας αναγκάζουν να προβούμε σε ενέργειες που ίσως σταθούν ικανές να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας.

Έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία της Καλλονής μας, διατηρώντας την ομάδα πέρυσι, παρά τις αντιξοότητες, στη Superleague και βάζοντας τις βάσεις για την επίτευξη του φετινού στόχου, δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Ματζουράκη για όσα μας έδωσε με την παρουσία του στον πάγκο μας, και να δηλώσουμε ότι φεύγει ως φίλος που θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια".

 

Πηγή: sport24.gr