ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ): Έπιασε τον ΟΣΦΠ στην κορυφή ο Δικέφαλος

2014-09-23 18:10

Τα στατιστικά για το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Πολύ σημαντική νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος σημείωσε ο ΠΑΟΚ, που επιβλήθηκε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία στην 4η αγωνιστική.

Με τους τρεις βαθμούς ο «Δικέφαλος» έφτασε στους 10 βαθμούς τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Στο 35′ ο Κουτρομάνος ανέτρεψε τον Μακ και το πέναλτι που καταλογίστηκε εκτέλεσε ο ίδιος ο Σλοβάκος γράφοντας το 0-1 ένα λεπτό αργότερα.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τακτική του ΠΑΟΚ δικαιολογώντας τις αλλαγές που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

“Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια σήμερα, γιατί έπαιξε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος. Είχε την κατοχή και εμείς δεν μπορέσαμε να φτάσουμε την μπάλα στην επίθεση μας, γιατί μας πίεσε πολύ και έτσι δεν κάναμε ούτε μια ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μέτρα, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Δεν είναι αυτός ο Παναιτωλικός που δείξαμε σήμερα. Ήταν πολλά παιδιά σε άσχημη μέρα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Συμβαίνουν αυτά. Όταν χτίζει μιας ομάς είναι λογικό να έχεις σκαμπανεβάσματα”, είπε ο Μάκης Χάβος για την εικόνα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και συνέχισε.

Για το πως είδε τον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ δείχνει να είναι πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι και καλούς παίκτες στην επίθεση. Ο χρόνος θα το δείξει αν θα μπορέσει να αντέξει σε αυτόν τον ρυθμό γιατί έχει πολλά ματς μπροστά του. Έχει αλλαγές στον πάγκο που θα τον βοηθήσουν αρκετά σε αυτό το κομμάτι”.

Πηγή : www.bankwars.gr