Ο καιρός τρελάθηκε! Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών

2014-04-11 19:08

Ο καιρός τρελάθηκε! Η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών

μικρότερο κείμενο μεγαλύτερο κείμενο Μέγεθος Κειμένου

Μια μπόρα ήταν αρκετή για να στρέψουμε το βλέμμα στον ουρανό! Ξαφνικά αρχίσαμε να ψάχνουμε τις ομπρέλες στη ντουλάπα και να ρωτάμε τι καιρό θα κάνει αύριο που θέλουμε να βγούμε και τη Μ. Τετάρτη που φεύγουμε για το χωριό!

Η γενική πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών:

Σάββατο 12-04-2014

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μονό τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που σταδιακά από το μεσημέρι στα δυτικά θα στραφούν σε νοτίους με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Κυριακή 13-04-2014

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία και από τα δυτικά αραιές νεφώσεις που τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά. Η ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στα δυτικά βορειοδυτικοί.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μ. Δευτέρα 14-04-2014

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μ. Τρίτη 15-04-2014 και Μ. Τετάρτη 16-04-2014

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα της Τρίτης αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και την Τετάρτη θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια, κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν.

Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Πηγή : joytv.gr