Ολυμπιακός-Ανατροπή δεδομένων με Κασάμι

2014-07-08 16:10
 

Αν και παρουσιαζόταν να έχει τελειώσει η υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι για τον Ολυμπιακό, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει φήμες που θέλουν τον Ελβετό χαφ να βρίσκεται στην Ελλάδα και υποβάλλεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Προτού παρουσιαστούν τα πρώτα εμπόδια, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει με τον μάνατζερ του Ελβετού μέσου, Μίνο Ραϊόλα (γνωστός από τον Βλάντιμιρ Βάις), για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Το προφίλ του

 

Ο Κασάμι γεννήθηκε στην ΠΓΔΜ αλλά από μικρός έζησε στην Ελβετία και κατέχει το διαβατήριο της χώρας. Έχει αγωνιστεί στην Ιταλία με τη φανέλα της Παλέρμο.

Από αυτή πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ στην οποία παίζει από το 2011, μέχρι και σήμερα με μια παρένθεση όταν δόθηκε δανεικός στην Λουκέρνη. Την περσινή σεζόν είχε 35 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας είχε πετύχει φέτος το γκολ της χρονιάς στην Αγγλία.

Αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, περισσότερο καλά στον άξονα και στην αριστερή πλευρά.

Η Φούλαμ είχε προσφέρει τον Κασάμι στον Ολυμπιακό το Γενάρη θέλοντας να μειώσει το κόστος της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου.

Πηγή : www.enimerwsi.gr