Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Βενιζέλος: Δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα αλλά μια μικρή... επέκταση!

2014-12-08 18:33
Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Βενιζέλος: Δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα αλλά μια μικρή... επέκταση!
 

Βγήκε ο πρόεδρος του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της διαλυμένης μνημονιακής συγκυβέρνησης και κατηγόρησε την αντιπολίτευση επειδή δεν... υπογράφει την οριστική καταδίκη του μέσου Έλληνα!

 

Παράλληλα, μας διαβεβαίωσε ότι δε θα υπάρξει νέο πρόγραμμα! Απλώς, θα έρθουν νέα μέτρα μέσω μιας μικρής... τεχνικής επέκταση του υπάρχοντος προγράμματος. Αντε βρε Βαγγέλη και είχαμε... ανησυχήσει!

Ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα, αλλά μια μικρή τεχνική επέκταση του προγράμματος.

Επίσης όπως είπε, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, τόσο οι δανειστές όσο και οι επενδυτές αντί να ακούσουν μια υπεύθυνη τοποθέτηση, ακούν την αμφισβήτηση της συνέχειας του κράτους, διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται σε δηλώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης που λέει ότι δεν θα αναγνωρίσει τις μέχρι τώρα δεσμεύσεις που έχουν υπογραφεί με τους εταίρους μας.

Να βγει δηλαδή η αντιπολίτευση και να πει κι αυτή "ναι σε όλα", να νιώσουν ασφάλεια οι επενδυτές να έρθουν στην ισοπεδωμένη χώρα με τους φτωχοποιημένους πολίτες.

Ο ίδιος συνέχισε ότι τις συνέπειες από τη στάση της αντιπολίτευσης τις υφίσταται ο λαός. Που αν δεν έκανε κριτική ο ΣΥΡΙΖΑ θα ευτυχούσε... Καμία ντροπή, Ευάγγελε;

«Η ελληνική κυβέρνηση ανεξαρτήτου πολιτικής ταυτότητας παλεύει να βγει η χώρα από την κρίση. Ενεργούμε στο όνομα του ελληνικού λαού τον Ιούνιο του 2012 ο ελληνικός λαός επέλεξε τη λύση της υπεύθυνης και επώδυνης πολιτικής στρατηγικής» είπε και χαρακτήρισε διαστροφή των θεσμών ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Χαρακτήρισε πολιτικό εκβιασμό τις τοποθετήσεις περί αποστασίας και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους αρκεί να μην βρεθούμε στο άγνωστο.

Τέλος υπογράμμισε ότι ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι αυτός του εγγυητή της εθνικής σταθερότητας. Και έκλεισε την κωμική του ομιλία με το πιο δυνατό του αστείο...

Πηγή : www.toxwni.gr