Τη νίκη που έψαχνε για να ξεχαστεί το «κάζο» της προηγούμενης αγωνιστικής απ’ τον Καμπανιακό πήρε ο Άρης, που επικράτησε 2-1 της Θύελλας Φιλώτα στο ματς για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι»…

 

ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως η μαχητική Θύελλα προσπάθησε να «κλέψει» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Χωρίς να το καταφέρει τελικά, με τον Καπνίδη να λυτρώνει τον Άρη στο 86’.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Θύελλα, με τον Σούνα να επιβεβαιώνει την υπεροχή με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 18’.

Στο δεύτερο μισό του ματς, ο Άρης συνέχισε να πιέζει, με κύριο εκφραστή της επιθετικής δραστηριότητας τον Καπνίδη, ενώ οι γηπεδούχοι είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 52’ με σουτ του Μαρόπουλου που απομάκρυνε ενστικτωδώς ο Ψυχογιός.

Η ισοφάριση των γηπεδούχων ήρθε στο 81’ με τον Ζηνόβιο, κάνοντας τους φίλους του Άρη να… καρδιοχτυπήσουν. Αυτή τη φορά όμως, ο Καπνίδης στο 86’ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ επανέφερε την ομάδα του στις νίκες και σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Θύελλα Φιλώτα (Γ. Παπανώτας): Κοντουγουλίδης, Σιμηχανίδης, Κλάζογλου, Μπάμπαρης, Κιοζερίδης, Στασινόπουλος, Κόλα, Μισαηλίδης, Θεοδουλίφδης, Μαρκόπουλος

Άρης (Δ. Καλαϊτζίδης): Mπαϊμάκης, Λιόλιος, Φερνάντες, Γκόλιας, Ψυχογιός (82’ Λιόνης), Γκίνο, Σουνάς, Xιντασέλι, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης

Πηγή: sport-fm.gr