Μωραΐτης: Τυχοδιωκτικά μυαλά οι Σαμαράς – Bενιζέλος

2014-12-13 09:10

Τυχοδιωκτικά μυαλά χαρακτήρισε τους Σαμαρά και Βενιζέλο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης σημειώνοντας μάλιστα ότι στο μυαλό τους έχουν το σενάριο της αριστερής παρένθεσης.

Ο κ. Μωραΐτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε: «Λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν ξέρω τι μυαλά είναι αυτά θα τολμούσα να πω τυχοδιωκτικά μυαλά. Στο μυαλό τους προφανώς έχουν το σενάριο της αριστερής παρένθεσης, λυπάμαι που θα το πω, γιατί ότι γίνει στη χώρα τις επόμενες 20 ημέρες, και φοβάμαι ότι θα γίνουν πολλά, δεν φταίει κανένας από αυτούς που θα έρθουν μετά, ευθύνονται αυτοί οι οποίοι κυβερνούν και καταλαβαίνετε πολύ καλά τι λέω».

«Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες. Αυτοί λοιπόν που αποφάσισαν την Αριστερή παρένθεση για τη χώρα, παίζουν στα ζάρια τη χώρα. Αυτοί που αποφάσισαν, με τον τρόπο που αποφάσισαν, να βρεθούμε στο αδιέξοδο που βρισκόμαστε τώρα είναι μία ριψοκίνδυνη απόφαση. Εύχομαι να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας και σύντομα να πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει την επιλογή του Σταύρου Δήμα για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο χαρακτήρισε «δραπέτευση» την επιλογή της κυβέρνησης να επισπεύσει τις σχετικές διαδικασίες.

Αναφερόμενος στην εσωτερική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ είπε ότι «εδώ και ένα χρόνο, δεν έχω κρούσει απλά τον κώδωνα του κινδύνου, δεν έχω βάλει απλά ζητήματα, έβαλα ευθέως ζητήματα τα οποία αφορούν το πολιτικό στίγμα, την πορεία μας, την ηγεσία μας... Πρέπει να γίνει ακόμα και τώρα, αυτή τη στιγμή, ώρες να είχαμε μπροστά μας εγώ θα πρότεινα και προτείνω θα πρέπει να σώσουμε την παράταξη με συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας, αυτό είναι ξεκάθαρο».

the toc.gr