Κύπελλο Ελλάδας: Σφράγισε την πρόκριση με Μπεργκ

2014-10-31 17:19
Κύπελλο Ελλάδας: Σφράγισε την πρόκριση με Μπεργκ (video)Με τον Μάρκους Μπεργκ να επιστρέφει στην ενεργό δράση και να πετυχαίνει όμορφο γκολ στο 84’, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-1 τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο και «σφράγισε» την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Κλωναρίδης (50’) και Μπούι (58’) τα άλλα γκολ, μείωσε στο 62 ο Κουτρουμάνος για τον Παναιτωλικό, αποβλήθηκε στο 78’ ο Κούσας.

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του στο Κύπελλο, νικώντας με 3-1 τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο και αυτόματα εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από κάτι παραπάνω από δύο μήνες και με ωραίο γκολ στο 84’ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με εξαίρεση το δοκάρι του Ρισβάνη με κεφαλιά στο 33’, δεν απείλησαν σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα ο Παναιτωλικός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 40’ και στο 42’ με τους Κάπελ και Παπουτσογιαννόπουλο αντίστοιχα, με τον Κοτσόλη να κρατάει το μηδέν.

Ότι δεν μπόρεσε να κάνει στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχε στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ο οποίος στο 50’ άνοιξε το σκορ με σουτ του Κλωναρίδη, φάση που ξεκίνησε έπειτα από ωραία συνεργασία των Δώνη και Πέτριτς.

Τρία λεπτά μετά ο Κροάτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όμως στο 58’ ο Μπουί με ωραίο σουτ «έγραψε» το 2-0, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 62’ με γκολ του Κουτρουμάνου (που φάνηκε να ξεκινά από θέση οφ σάιντ) ωστόσο στο 77’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Κούσα, ο οποίος είδε δύο κίτρινες σε ένα λεπτό.

Ο παίκτης του Παναιτωλικού έπεσε σκληρά πάνω στον Μπεργκ -που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι- και είδε κίτρινή, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας στον διαιτητή!

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 84’ ο Μπεργκ ο οποίος με όμορφο σουτ «σφράγισε» τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να επιστρέφει με γκολ στην ενεργό δράση μετά από 66 ημέρες.

Η βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 6
2. Χανιά 4
3. Ολυμπιακός Βόλου 1
4. Παναιτωλικός 0

Η επόμενη αγωνιστική:

Χανιά-Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Βόλου

Πηγή : agones.gr