Κύπελλο Ελλάδας: Ήττες για ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, νίκη για ΠΑΣ Γιάννινα

2014-09-26 16:24

kypello-elladas-pas-giannina-570

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο «Καυτανζόγλειο» από τον Απόλλων Καλαμαριάς με 1-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου. Τεράστιο «διπλό» πήραν τα Χανιά στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ενώ στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε την Κέρκυρα, με 1-0...

Σκούρα τα βρήκε απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο ΠΑΟΚ καθώς γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδος με 1-0, χάρη στο γκολ του Ευσταθίου στο 18'. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο στο τέλος χρειάστηκε να βάλει τον Κλαόυς Αθανασιάδη, ο οποίος διάγει εξαιρετική περίοδο, ωστόσο ούτε ο Έλληνας διεθνής μπορούσε να ισοφαρίσει το ματς. Οι περσινοί φιναλίστ του Κυπέλλου ξεκινούν με το αριστερό τη διοργάνωση και θέλουν το απόλυτο στα δύο παιχνίδια για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ έψαχνε την ρεβάνς από την Κέρκυρα για την ήττα από τους Φαίακες με 2-0 στο πρωτάθλημα την Κυριακή. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο με ωραίος συνεργασίες και κυρίως τον Τσάβεζ να δημιουργεί. Στο 13' ο Τσάβεζ έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ακόστα και εκείνος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε η δεύτερη έκπληξη, με τον Α.Ο Χανίων να κερδίζει τον Παναιτωλικό, με 1-0 χάρη στο γκολ του Πάγκαλου.

Πηγή : www.koolnews.gr