Κόβουν το γήπεδο στον οπαδό που χτύπησε τον Μέσι (video)

2014-12-02 15:37

Μόνο από… φωτογραφία θα βλέπει το «Μεστάγια» (αφότου εντοπιστεί) ο οπαδός που πέταξε το μπουκάλι στον Λιονέλ Μέσι. Η Βαλένθια ξεκαθάρισε την πρόθεση ν’ αποβάλλει δια βίου τον δράστη από το γήπεδο.

Περιστατικά σαν το μπουκάλι που χτύπησε τον Λιονέλ Μέσι σ’ εμάς φαίνονται… οικεία. Ευτυχώς όμως οι σύλλογοι του εξωτερικού τα παίρνουν πολύ στα σοβαρά. Και -το κυριότερο- δεν τ’ αφήνουν ποτέ να περάσουν έτσι.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά το περιστατικό (κι αφού το καταδίκασε απερίφραστα) η ίδια η Βαλένθια έδειξε αποφασισμένη να το ψάξει μέχρι τέλους.

Κι αφού εντοπίσει τον δράστη, να κάνει το ίδιο που έκανε πέρυσι και η Βιγιαρεάλ με τον ανεγκέφαλο που είχε επιτεθεί ρατσιστικά στον Νεϊμάρ: Δηλαδή να τον αποβάλλει για πάντα από το «Μεστάγια».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει

«Η Βαλένθια λυπάται και καταδικάζει το μεμονωμένο περιστατικό στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια του οποίου ένα μικρό μπουκάλι νερού χωρίς καπάκι εκτοξεύτηκε από τις εξέδρες εναντίον του Λιονέλ Μέσι.

Ο σύλλογος θα προσπαθήσει να εντοπίσει το άτομο που άτομο που πέταξε το μπουκάλι και κατόπιν θα αποβληθεί δια βίου από το “Μεστάγια”.

Η Βαλένθια διατηρεί πολιτική μηδενικής ανοχής σε τέτοιου είδους ενέργειες και επιβάλλει αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τη νομοθεσία».

πηγή: sportfm.gr