Καμμένος: Ο Σαμαράς το 1993 ανέτρεψε την κυβέρνηση, το 2014 θέλει να ανατρέψει την αντιπολίτευση

2014-12-08 18:37
Καμμένος: Ο Σαμαράς το 1993 ανέτρεψε την κυβέρνηση, το 2014 θέλει να ανατρέψει την αντιπολίτευση

Εικονική πραγματικότητα χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2015 ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, ενώ επιτέθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά κάνοντας λόγο για αποστασία.

“Συμφωνώ με τον κ. Κακλαμάνη για τον μη έλεγχο στις λίστες... Εκείνον που στέλνει η κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με την Τρόικα, τον βρήκαμε στη λίστα Λανγκάρντ να μην έχει δηλώσει 5 εκατ. ευρώ”, είπε αρχικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εννοώντας τον κ. Παπασταύρου.

Ενώ λίγο αργότερα εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού: "Ο κ. Σαμαράς το 1993 με την αποστασία ανέτρεψε την κυβέρνηση. Το 2014 επιχειρεί να ανατρέψει την αντιπολίτευση. Η αλήθεια της ιστορίας λέει πως οι Συμπιλίδηδες βρέθηκαν στο περιθώριο, απομονώθηκαν από το λαό. Ο κ. Σαμαράς πέρασε λέει την πολιτική του ερημιά και του το συγχώρεσαν…".

Και συνέχισε: "Όχι μόνο δεν φεύγουμε από το μνημόνιο, αλλά έρχονται δύο μνημόνια".

Λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του, ο Πάνος Καμμένοες είπε: "Σταματήστε να ψάχνετε τους 180, ασχοληθείτε αν θα βρείτε τις δικές σας ψήφους… Να γίνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα σταματήσει τη φτωχοποίηση του λαού. Οι ΑΝΕΛ θα είμαστε εγγυητές της κυβέρνησης εθνικής ενότητας με συγκεκριμένες κόκκινες γραμμές. Δεν γονατίζουμε, δεν εξαγοραζόμαστε, δεν απειλούμαστε".

Πηγή : www.e-volos.gr