Και επίσημα το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

2014-10-09 17:01

Και επίσημα πλέον ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η οποία είχε αναβληθεί, μετά την απόφαση του υφυπουργού, Γιάννη Ανδριανού, ως ένδειξη πένθους για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη. Κατά την διεξαγωγή του Δ.Σ. της Super League ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ να συνεχιστεί από την 7η αγωνιστική. Η 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3/12/2014.

2/ Σχετικά με την εισήγηση προς την Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις επιπτώσεις για Π.Α.Ε. που δε θα αδειοδοτηθούν από την Ε.Π.Ο. για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 16, αποφασίστηκε ομόφωνα το θέμα να συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ.

3/ Ζητήθηκε γνωμοδότηση και λοιπά στοιχεία από τη νομική υπηρεσία της Super League και της ΕΠΟ σχετικά με την προσφυγή των Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στα Πολιτικά Δικαστήρια. Επί του ζητήματος θα ληφθεί απόφαση στο επόμενο Δ.Σ.

4/ Αποφασίστηκε να γίνει περαιτέρω επεξεργασία με τη συνεργασία των νομικών υπηρεσιών της Super League και των ΠΑΕ-Μελών, προκειμένου να καταρτιστεί το τελικό κείμενο εισηγήσεων προς τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για το Νέο Αθλητικό Νόμο.

Kατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ κατόπιν ψηφοφορίας ορίστηκαν κατά σειρά εκλογής οι κ.κ. Μποροβήλος, Κομπότης, Αγγελίδης.

2/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 1/7/2013 – 30/6/2014.

3/ Απαλλάχθηκαν ομόφωνα τα Μέλη του Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσεως 1/7/2013 – 30/6/2014».

Πηγή : www.redgoal.gr