Ιστοσελίδα τζιχαντιστών στοχοποιεί τον μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιο

2014-09-29 18:02

ÅÔÇÓÉÏ ÌÍÌÏÓÕÍÏ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏ(ÌÇÔÑÏÐÏËÇ ÁÈÇÍÙÍ)--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ/

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών βρίσκεται ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος με αφορμή το κήρυγμα του στις 13 Σεπτεμβρίου με το οποίο έλεγε στους πιστούς ότι «τα παιδιά σας θα γίνουν σκλάβοι των μουσουλμάνων».

Το δημοσίευμα φιλοξενείται στην φιλικά προσκείμενη στους τζιχαντιστές ιστοσελίδα jihadwatch.org με τον τίτλο:«Greek bishop:Your chlidren will surely ba slaves of Muslims».

Γράφει λοιπόν χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

Υπό το πρόσχημα του «αντι-ρατσιστικού νομοσχεδίου» και της αντίστασης στην τρομοκρατία της τζιχάντ ποινικοποιείται στην Ελλάδα η ισλαμική υπεροχή, όπου οι ισλαμιστές κατηγορούνται ως ρατσιστές για να δαιμονοποιηθούν και να περιθωριοποιηθούν όλοι εκείνοι που αντιτίθενται στην ύπουλη ατζέντα τους, όπως ακριβώς κάνουν κάνουν και οι ΗΠΑ - με τη βοήθεια και την υποκίνηση της Αριστεράς και των συμμάχων τους.

Στη συνέχεια παρατίθεται απόσπασμα από το κήρυγμα του μητροπολίτη:

«Μητροπολίτης Αμβρόσιος:«Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων»( 23 Σεπτεμβρίου, 2014)

«Με την έναρξη ισχύος του αντι-ρατσιστικού νομοσχεδίου, όλοι όσοι μιλούν για την πατρίδα και τον πατριωτισμό θα διακινδυνεύσουν να μπουν φυλακή».

«Ένας ιερέας ο οποίος θα μιλήσει εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά ή άλλων θρησκειών από τον άμβωνα, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ρατσιστής και να φυλακιστεί» είπε ο ιεράρχης.

«Σύντομα θα γίνουμε αλλοδαποί στην πατρίδα μας. Δεν ξέρω αν θα ζήσουμε εμείς για να τα δούμε αυτά, αλλά τα παιδιά σας σίγουρα θα είναι σκλάβοι των μουσουλμάνων. Η Ελλάδα εξαφανίζεται, η πίστη εξαφανίζεται ... Κρατήστε τη φλόγα της πατρίδας και της πίστης. Η παγκοσμιοποίηση δεν χτυπά την πόρτα μας πια - έχει ήδη εισέλθει στο σπίτι μας», πρόσθεσε.

Το άρθρο της ιστοσελίδας μάλιστα για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο είναι σήμερα το δεύτερο δημοφιλέστερο άρθρο της.

Amvrosios1-570

Πηγή : www.koolnews.gr