Η ΕΠΟ διαψεύδει τον Σάντος

2014-08-04 17:46
Η ΕΠΟ διαψεύδει τον Σάντος

H ομοσπονδία απάντησε στις κατηγορίες του Πορτογάλου, τονίζοντας οτι είχε ενημερώσει τους Ρικάρντο Σάντος και Τάκη Φύσσα για την υπεράσπισή του

Η... κόντρα που έχει ξεκινήσει μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και της ΕΠΟ συνεχίζεται, ακόμη και μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από την θέση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ήταν το θέμα της μη επιστροφής του στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, ενώ τώρα είναι η απουσία υπεράσπισης, στην εκδίκαση της υπόθεσης από την FIFA για την αποβολή του στο ματς με την Κόστα Ρίκα.

Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στην A' Bola είχε κατηγορήσει την ΕΠΟ οτι δεν τον είχε ενημερώσει σχετικά, προκειμένου να ετοιμάσει την υπεράσπισή του, κάτι ωστόσο που διαψεύστηκε από την Ομοσπονδία την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση από το Γουδή έλεγε πως ενημερώθηκαν τόσο ο Ρικάρντο Σάντος (συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος), όσο και ο Τάκης Φύσσας, όμως ουδέποτε έφτασε κάποια απάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Έτσι, όπως αναφέρουν από την Ομοσπονδία: «Εξυπακούεται λοιπόν ότι η απόφαση να μην υπάρξει καμία παράσταση-απάντηση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής τηςFIFA δεν ελήφθη από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Πηγή : www.e-volos.gr