Η απάντησή μας στον Γιώργο Παναγόπουλο των Βριλησσιώτικων Νέων.

2014-06-13 15:47

Μπερδεύεσαι φίλε Γιώργο, πολύ μπερδεύεσαι! Η γη δεν γυρίζει γύρω από σένα! Ότι γράφουμε και ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας δεν αφορά πάντα εσένα.

 

Να σε πληροφορήσουμε λοιπόν ότι το σχετικό άρθρο μας ΔΕΝ αφορούσε εσένα, μάλιστα δεν είχαμε διαβάσει το δικό σου άρθρο, μέχρι που έβγαλες την ανακοίνωση και τότε το διαβάσαμε, όπως και νάχει δεν είσαι ο μόνος που «νουθετεί» υπάρχουν πολλοί.

 

Είναι αρκετοί που βρήκαν ευκαιρία να «αναστηθούν» και να βγουν και πάλι στο προσκήνιο.

 

Το γνωρίζουμε πολύ καλά που ανήκεις οπότε όλα τα άλλα είναι περιττά, όσο για το ποιους συνδυασμούς προβάλλεις, κάνουμε το ίδιο για όσους μας ενημερώνουν και δεν πρόκειται να ανεβάσουμε το παραμικρό μπαίνοντας στις σελίδες τους (όσοι έχουν) γιατί δεν δεχόμαστε να μας υποτιμούν και να «αγνοούν» την ύπαρξή μας και να μας θυμούνται μόνο στις εκλογές και σε όποιον αρέσουμε.

 

Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι και δεν εξαρτώμαστε από την ιστοσελίδα μας οικονομικά όπως και εσύ και γαυτό κρατάμε ίσες αποστάσεις από όλους, μηδενός εξαιρουμένου.

 

Και ένα τελευταίο όταν μας λοιδορούν διάφοροι και εννοώ εμάς τα τοπικά μέσα, να βγαίνεις να απαντάς, όπως είσαι λαλίστατος απέναντί μας, έτσι να είσαι και απέναντί τους.

 

Φιλικά πάντα

Λεωνίδας Μάρκογλου

 

Υ.Γ. Μα επειδή ακριβώς μας ξέρεις και σε ξέρουμε τόσα χρόνια, δεν θα γράφαμε κάτι τέτοιο για σένα. Σου υποσχόμαστε ότι από εδώ και μπρος εάν κάτι σε αφορά θα το αναγράφουμε. Όσο για το ψωμί και αλάτι, ξέρεις πολύ καλά ότι έχουμε κάνει τα στραβά μάτια σε πολλά.